9.6 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Nieuws

Het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent Traprenovatie Expert.

Een gerenoveerde trap is ook een stille trap

Zeker in gehorige woningen kan een krakende en piepende houten trap de nodige ergernis veroorzaken. Niet alleen bij de bewoners zelf, maar ook bij de buren die ernaast, erboven of eronder wonen. Het kan zelfs in het ergste geval leiden tot bonje (en dan maken ze er een tv-programma over). En dat wil niemand, toch? Wist u dat wij die piepende oude trap eenvoudig stil kunnen maken met onze geluidsdempende trapbekleding van HPL-kunststof?

Lees meer
Publicatiedatum 18/09/2018
Twee geheel nieuwe kleur decors: Clear Oak en Aspen

Met ons grote aantal kleur decors kunt u uw nieuwe trap vormgeven op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Vandaag is de collectie uitgebreid met twee geheel nieuwe kleuren: Aspen en Clear Oak.

Lees meer
Publicatiedatum 30/05/2018
Een veilige trap voor senioren

Trappen moeten veilig zijn. Zeker als u al iets ouder bent, maar nog zo lang mogelijk in uw eigen huis wilt blijven wonen. Wat u zelf kunt doen of laten doen om uw trap seniorvriende-lijk te maken? We geven u graag een aantal tips.

Lees meer
Publicatiedatum 14/05/2018
Het nieuwste kleur decor: Pine Blanco

Kleur is een essentieel onderdeel van uw interieur en dus ook voor uw trap! Onze collectie vernieuwen wij daarom regelmatig met prachtige en unieke kleur decors.

Lees meer
Publicatiedatum 14/03/2018
Een veilige trap voor uw kinderen. En uzelf.

Veilig een trap op- en afgaan is voor jonge kinderen vaak een uitdaging. Het is daarom belangrijk om op en om uw trap tijdig de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen om vallen van de trap te voorkomen. Wij geven u een aantal tips. Sommige kunt u eenvoudig zelf uitvoeren. Bij andere kunt u vertrouwen op onze jarenlange kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld eens aan het dichtmaken van uw open trap.  

Lees meer
Publicatiedatum 05/03/2018

Laad meer nieuws

Einde

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)