9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Geen krassen en slijtagesporen op overzettreden van HPL-kunststof

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Naar overzicht

Een houten trap heeft zelfs bij normaal gebruik al heel wat te verduren. Ga maar eens bij uzelf na hoe vaak u per dag de trap op en af loopt. Het loopvlak wordt daarbij telkens op dezelfde plek zwaar belast en dat zorgt voor slijtagesporen. Heeft u kinderen die met jeugdig enthousiasme de trap op- en afstormen of de trap als speeltoestel zien, dan gaat het nog harder met de slijtage. En is er voordat u het weet weer onderhoud nodig aan uw trap. Wilt u hier vanaf en gaat u voor meer gemak, stap dan over op een onderhoudsvrije trap met overzettreden van HPL-kunststof. Welke voordelen zo'n trap heeft, leggen wij u hier kort uit.

Geen loopsporen

Hoe vaak u ook over een trap met HPL-treden naar boven of beneden gaat, u zult nooit een loopspoor zien. Ook na een aantal jaren intensief gebruik niet. Dat is bij een houten trap wel even anders. Een met HPL-gerenoveerde trap heeft dan ook geen onderhoud nodig om mooi te blijven. Uw schuurmachine en verfkwasten kunnen in de kast blijven.

Geen verkleuring door zonlicht

Je ziet het vaak bij houten trappen. De treden waarop altijd het zonlicht valt, verkleuren na verloop van tijd. Ook dat is met HPL-kunststof verleden tijd. HPL-overzettreden blijven kleurvast, ook na jaren intensieve blootstelling aan zonlicht.

Geen slijtage

Bij normaal huiselijk gebruik, treedt er geen slijtage op op overzettreden van HPL-kunststof. Ook niet als uw kinderen de trap als racebaan gebruiken voor hun speelgoedautootjes. HPL heeft een oersterke toplaag waarin aluminium is verwerkt en kan dus tegen een stootje. Wij geven niet voor niets 20 jaar garantie op al onze traprenovaties met HPL.

Geen kleurverschil

Natuurlijk kan er ook op een onderhoudsvrije HPL-trap iets gebeuren. Stel dat, om wat voor reden dan ook, een overzettrede moet worden vervangen, dan regelen wij dat snel en vakkundig voor u. Van zo'n reparatie ziet u overigens niets: de nieuwe HPL-trede heeft namelijk exact dezelfde kleur als de 'oude' HPL-treden.

Publicatiedatum 20/09/2017

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)