9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Met LED-trapverlichting verhoogt u de sfeer én veiligheid

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Naar overzicht

Onze renovaties met onderhoudsvrije overzettreden vallen in iedere woning direct op. Maar om uw vernieuwde trap nog meer in de spotlights te zetten en de sfeer in uw hal of entree te verhogen, kunt u optioneel LED-verlichting laten inbouwen. Dat is niet alleen mooi, maar ook nog eens veiliger voor alle trapgebruikers. Een energiezuinigere manier om uw trap uit te lichten is er bovendien niet.

Diverse inbouwposities mogelijk 
Gaat u voor een luxe afwerking met LED-trapverlichting, dan is er een aantal plekken op en rondom de trap waar wij de LED's voor u kunnen inbouwen. Een veel gekozen positie is aan de onderkant van de overzettreden. Omdat het licht van de LED-strips dan direct omlaag schijnt, is er sprake van echte sfeerverlichting. Een andere mogelijkheid die u heeft is om de LED-verlichting in te laten bouwen in de zijkanten van uw trap.

Verlichte trapleuning
Houdt u van originaliteit en exclusiviteit? Denk dan eens aan het integreren van LED's in de trapleuning. De LED-lampen kunnen dan naar beneden of op de muur worden gericht. Dat is het grote voordeel van werken met LED-trapverlichting: LED wordt nooit te warm en u kunt er uw handen dus niet aan branden. 

Kies de gewenste lichtkleur
Heeft warm geel licht uw voorkeur of bent u meer van koel wit licht? In tegenstelling tot andere verlichting kunt u met LED-verlichting gewoon de kleur kiezen die past bij u en uw interieur. De LED-trapverlichting die wij inbouwen is leverbaar in warm geel of koel wit. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor RGB-LED's die u kunt instellen in de kleur die u wenst. Wilt u op bepaalde momenten kunnen variëren in lichtsterkte, dan voeren wij de trapverlichting gewoon uit met een dimfunctie.

Bewegingssensoren 
LED-verlichting is bijzonder zuinig. Maar wilt u de LED-verlichting toch alleen laten branden als het echt nodig is, dan kunnen wij bovenaan en onderaan de trap bewegingssensoren plaatsen. Op het moment dat u de trap op of af wilt gaan, schakelt de verlichting automatisch in. En na een tijdje weer automatisch uit.

Publicatiedatum 11/10/2017

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)