9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Oude trap renoveren

Laat ook uw oude trap renoveren

Wilt u direct weten wat de kosten zijn om uw trap te (laten) renoveren? Vraag dan direct een gratis offerte aan om ook uw trap te renoveren. 

Welke wensen u ook heeft, wij bieden altijd een trap die bij uw interieur past. Of het nou gaat om een traprenovatie met HPL overzettreden, massief hout of PVC. Bij Traprenovatie Expert bent u aan het juiste adres. 

Al onze trappen die wij renoveren worden geluidsdempend gemaakt en zijn anti-slip en anti-allergie met worden opgeleverd met 20 jaar garantie. 

Trap renoveren kosten

De kosten voor het renoveren van uw oude trap zijn afhankelijk van uw wensen. Wij vertellen u graag over de hoed en de rand en maken vervolgens een passende offerte voor uw traprenovatie. 

Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze opleveringen, soorten traprenovatie en over ons bedrijf. Heeft u nog vragen? Wees dan gerust om contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon, email of via het contactformulier op deze website. 

Oude trap renoveren?

Overweegt u om uw oude trap te renoveren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen of bel ons direct op:  089-680 278

Trap gegevens

Uw gegevens

        

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)