9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk

Traprenovatie Expert

De overtreffende trap in service en kwaliteit.

Het vernieuwen van open of gesloten trappen van hout, beton of steen is de specialiteit van Traprenovatie Expert. Dat doen wij al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Binnen ons vakgebied kunnen wij heel veel en wij gaan gepast in op alle technische en esthetische uitdagingen.

Ons team van monteurs houdt ervan om van tijd tot tijd uitgedaagd te worden. Ook niet-alledaagse projecten pakken we aan en brengen wij tot een perfect einde. Want perfect moet het zijn. Bij Traprenovatie Expert hebben wij kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. En als wij kansen zien om met een beetje extra werk het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen, laten wij dat zeker niet na. Kwestie van mentaliteit.

Persoonlijke aanpak in projecten

Traprenovatie Expert begeleidt en voert uw project op een eigen, persoonlijke manier uit. Het is de verdienste van ons jong en flexibel team van professionals. We volgen elk werk van nabij op en nemen voor, tijdens en na een project op meerdere momenten contact met u op. Zo informeren wij u over onze werkwijze en planning en weet u vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Dat is pas doeltreffend. 

 

Heeft u een idee voor uw trap?

Afspraak is afspraak. Altijd.

Staat er 's morgens om 10 uur een afspraak bij u ingepland? Dan kunt u ons uiterlijk om 9.55 uur verwachten. Wij houden niet van te laat komen. Daarvan mag u met ons zeker zijn. Zodra het werk begint, kunt u rustig uw eigen gang gaan. Wij zijn goed voorbereid en weten welke technische uitdagingen ons te wachten staan. Geniet rustig van uw koffie. 

Tot in de puntjes

Kiest u voor Traprenovatie Expert, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele overlast in welke vorm dan ook. Daar is namelijk nooit sprake van. Wij werken snel en nauwkeurig en leveren een project netjes op. Dat zit standaard in onze manier van werken. Een beetje stof op de kleding van onze monteurs is de enige overlast die u kunt verwachten.

Trappen vernieuwen in Nederland, Duitsland en Vlaanderen

Uitvalsbasis van Traprenovatie Expert is de provincie Limburg (Maasbracht). Jaarlijks vernieuwen wij vele honderden trappen in Nederland, Duitsland en Vlaanderen. We zijn vooral in Zuid-Nederland actief, waarbij we geregeld ook projecten in de Duitse grensregio uitvoeren. In België bestrijken we een groot gebied dat gaat van Maasmechelen tot aan de kust.

Maak een afspraak »

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)