9.5 / 10 498 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Referenties

Bekijk hieronder een aantal referenties van onze klanten.

 

 

'Gezien de leeftijd van ons huis waren er bij de trap een aantal problemen op detailgebied en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we best wel vraagtekens hadden of deze wel allemaal op een goede manier opgelost konden worden. Maar in goed en prettig overleg met de monteur tijdens de werkzaamheden heeft deze een prima stuk vakwerk geleverd en zijn we 100% tevreden. 'Al met al geldt voor ons: Traprenovatie Expert is zeker een aanrader.'

Hub, Voerendaal

 

"Beste Traprenovatie Expert,

Graag willen we nog meedelen dat we zeer tevreden zijn over het eindresultaat en over hoe de werken zijn verlopen. Het waren dan ook  twee zeer vriendelijke en bekwame vakmannen. Toekomstgericht ga ik nog eens beroep moeten doen op jullie diensten. Ik laat dan wel iets weten."

Groetjes,
Een tevreden klant
Dhr. van Poppel 

 

"De mannen van Traprenovatie Expert hebben onze trap voorzien van een compleet nieuwe look. Zowel de treden als de stootborden zijn gerenoveerd, in 1 woord: prachtig. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles zeer netjes verlopen, echt complimenten."

Dhr. Baltussen, Maastricht

    

 

    

"Beste mensen van Traprenovatie Expert, ik was vandaag aan het werk en zag pas 's avonds het resultaat. Het is erg mooi geworden. Ook aardige, nette monteurs volgens mijn vrouw. Al met al zijn wij super tevreden met de nieuwe trappen, helemaal top. Bedankt."

Marcel, Montfort

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)