9.6 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Renoveren trap

Traprenovaties met 20 jaar garantie

Het renoveren van trappen is een klus voor specialisten. Niet voor niets mogen wij ons dè expert in traprenovaties noemen. Wij bieden traprenovaties voor elke ondergrond (hout, beton of metaal) en renoveren uw trap met overzettreden. Bij Traprenovatie Expert geniet u 20 jaar garantie en bent u zeker van een perfecte oplevering met 100% tevredenheidsgarantie. 

Renoveren trap

Bij het renoveren van trappen kunt u kiezen uit tal van dessins & kleuren. De mogelijkheden zijn legio bij Traprenovatie Expert. Zo bent u zeker dat u altijd een (nieuwe) trap heeft die aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw interieur. Onze traprenovaties gebeuren telkens zonder hak- en breekwerk en worden meestal binnen één werkdag opgeleverd. 

Meer informatie over:

OFFERTE AANVRAGEN

Overweegt u het renoveren van trappen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Trap gegevens

Uw gegevens

        

Recensie

Gewoon PRACHTIG wat deze vakmensen doen. Wij zijn zeer tevreden . Alles volgens afspraak en zeer vriendelijke service. Klasse monteurs! En alles netjes opgeruimd na de werken Wie met het idee speelt een trap te laten renoveren, slechts 1 bedrijf. Twijfel niet maar ga in zee met deze vaklieden Alles TOP!!!

Cautreels M. 17 04 2018

Recensie

Prima afwerking , vriendelijke werklui, tevreden over het resultaat

Dierckx hugo 18 04 2018

Recensie

Wij zijn superblij met onze nieuwe trap. Super mooie en strakke afwerking! Dank voor de goede service!

Mathias Timperman 17 04 2018

Social media

           

Meer informatie nodig?

  òf   Bel mij