9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Renoveren trappen

Trap renoveren binnen één dag zonder hak- en breekwerk

Overweegt u ook het renoveren van trappen? Zoek dan niet verder en laat uw trappen renoveren door dè expert in traprenovatie. 

De professionals van Traprenovatie Expert verzorgen dit voor u! Met een traprenovatie van Traprenovatie Expert profteertu 20 jaar garantie en geniet u van een uitstekende prijs- /kwaliteitverhouding. 

Op elke ondergrond

Bij het renoveren van uw trappen plaatsen wij overzettreden over uw (oude) trap. Dit is mogelijk op elke soort ondergrond zoals hout, beton of metaal. Ook bij versleten traptreden of een ongelijke ondergrond is dit geen enkel probleem 

Passend bij elk interieur

Bij Traprenovatie Expert vindt u altijd de (nieuwe) trap die bij uw interieur past. Dankzij onze gigantische aanbod overzettreden, leuningen en stootborden is het mogelijk om een trap samen te stellen die naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen en interieur. Ook voor de renovatie van het trappenhuis, zijkanten en leuningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze traprenovatie specialisten. Maak daarom vandaag nog een afspraak mèt één van onze traprenovatie specialisten.

Vrijblijvende afspraak renoveren trappen

Maak nu een afspraak en laat u inspireren door het uitgebreide aanbod aan materialen, modellen en kleuren.

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)