9.5 / 10 477 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
9 / 10

Weer prima werk geleverd!

Hilde
02-03-2021
 
9 / 10

Van begin tot einde alles in de puntjes afgewerkt.

Mommaers Bruno
02-03-2021
 
9 / 10

Vanaf de verkoop tem de afwerking, heel correct, vriendelijk en stipt! Zowel verkoper, telefonisten als technieker hebben één voor één enorm veel vakkennis.

Veerle Geerinckx
25-02-2021
 
9 / 10

Mooi, proper gewerkt, snel, wij gaan zeker reclame maken.

Van der Straeten
17-02-2021
 
10 / 10

Heel tevreden zowel over verkoper,plaatser wat belangrijk is maar zeker heel blij met het resultaat...heel mooi afgewekt!

Everaerts
16-02-2021
 
10 / 10

Marc is een topverkoper, hij weet waar hij over praat en dringt niet aan. Wij hebben de trap door iemand anders laten plaatsen en ondervonden meteen problemen met de andere firma. Ik heb toen meteen contact opgenomen met Marc en hij was bereid om meteen langs te komen. Dus als wij nog eens moesten dan zouden wij meteen voor Expert traprenovatie kiezen. Dank je wel jullie zijn toppers.

Esther Peerenbooms
12-02-2021
 
9 / 10

Prima afwerking, correcte communicatie. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe trap. Ik zal jullie zeker aanraden binnen onze kennissenkring !

Mees-Dewinter
12-02-2021
 
10 / 10

Wij hebben geen klachten op deze moment. De verkoop is perfect verlopen alsook het inplannen van de afspraak. Door Corona hebben we afspraak moeten verplaatsen en dat werd zonder problemen gedaan. De plaatsing is ook perfect verlopen. De monteur heeft een zeer mooie constructie gemaakt op een trap die zeker niet evident was. Prachtig werk geleverd.

Evy Vuchelen
12-02-2021
 
10 / 10

Van bij de offerte tot aan de plaatsing een hele goede service. Klantvriendelijk, stipt, proper. We raden het zeker aan bij de mensen in onze omgeving. Bedankt.

Moortgat
29-01-2021
 
10 / 10

Alles prima verlopen. Aangename en nauwkeurige werknemer en zeer tevreden met het resultaat.

Goyvaerts - van hemeldonck
28-01-2021
 
10 / 10

Heel tevreden!

Sander Schelfhout
22-01-2021
 
10 / 10

Uiterst tevreden

Heremans Hubertine
22-01-2021
 
10 / 10

Heel vlotte samenwerking van offerte tot plaatsing. Mooie afwerking en allemaal heel vriendelijke mensen. Gelukkige klanten !

Hanselaer Cynthia
13-01-2021
 
10 / 10

Een zeer tevreden klant ,de verkoper heeft alles goed uit gelegd !Je hebt genoeg kleuren keuzes en mogelijkheden om je trap te laten bekleden .Afspraak datum was heel correct ,en de monteur stond op tijd aan de deur !Heeft zeer goed werk geleverd en ook heel proper gewerkt ,heeft nadien alles opgekuist en alles mee genomen !!Was ook zeer vriendelijk en als je iets vroeg ,kreeg je een duidelijk antwoord . Ik zou het iedereen aanraden !Ben zeer tevreden met mijn gerenoveerde trap !!

VOOOOOO12021
05-01-2021
 
7 / 10

Vlotte en eerlijk communicatie. Regelmatige update omtrent de situatie. Zeer aangenaam en vlotte werker

Fieve Quincy
04-01-2021
 
10 / 10

Heel tevreden, zowel de verkoop als de plaatsing. jullie verkoper was heel duidelijk betreffende de mogelijkheden alsook de gebruikte materialen. De plaatsing verliep vlekkeloos, Erwin was steeds op tijd, gemaakte afspraken werden nauwkeurig nageleefd. Tijdens de plaatsing werd regelmatig onze mening gevraagd. We kunnen geen enkele opmerking maken betreffende fouten of gedrag. Jullie mogen fier zijn op een dergelijke medewerker.

Meersman Peter
16-12-2020
 
10 / 10

Heel tevreden met het resultaat. Monteur was professioneel en klantvriendelijk. Aan te raden.

Tine
11-12-2020
 
10 / 10

Zeer goede ervaring !!! Van het eerste telefoongesprek tot de afwerking !

Vandeleur
07-12-2020
 
9 / 10

Feilloos

Delvael Manon
03-12-2020
 
10 / 10

Fijne samenwerking. Zowel met de installateurs als onze contactpersoon Gaby.

Yana Omblets
02-12-2020
 
9 / 10

Wij zijn zeer tevreden klanten. Alles verliep zoals het hoorde. Klantvriendelijke mensen. De afwerking van de trap is gelijk we hoopten. Wij willen jullie bedanken.

Peters
27-11-2020
 
10 / 10

Fantastisch ! Alles prachtig afgewerkt, alles is gebeurd zoals we het hadden afgesproken. Top! Met dank aan het vriendelijke personeel . Marco ook bedankt. je hebt het schitterend gedaan.

C. Gevaert
27-11-2020
 
8 / 10

Vlot, betrouwbaar en proper opgeleverd

Bessemans - Thaens
13-11-2020
 
10 / 10

Vlotte presentatie door de verkoper, plaatsing op de voorziene datum. Een vlotte plaatser en een perfecte plaatsing met de nodige uitleg wat en hoe de plaatsing is verlopen

Van Daele
12-11-2020
 
10 / 10

Ons contact met de verkoper is zeer goed verlopen, de montage en uitleg van de monteur hebben we als zeer goed ervaren.

Bart Verstegen
06-11-2020
 
10 / 10

Prachtig resultaat, helemaal zoals beloofd. Zeer aangename werkmannen. Alles netjes proper achtergelaten. In een woord TOP!

Marc Verschueren
05-11-2020
 
10 / 10

Is heel vlot verlopen! Zeer vlotte aangename plaatser! Zeer blij met het resultaat!

Valkenborgh/Smets
05-11-2020
 
10 / 10

Alles top, goeie service. Vriendelijk personeel. Heel goede installatie mooie kwaliteit

Degreve Wim
28-10-2020
 
10 / 10

Marc was een Topverkoper En Erwin heeft de trap helemaal af gemaakt. Wij wisten niet dat we van zo’n lelijke trap iets super konden krijgen!! Bedankt hiervoor

Ellen
27-10-2020
 
10 / 10

Alles zeer vlot verlopen. Probleem trap goed opgelost. Zeer mooie afwerking. Zeer vriendelijk en correct.

Ferdinande
19-10-2020
 
8 / 10

Goed op tijd gekomen, werkt heel nauwkeurig en heel zuiver. Tevreden klant

Danny Dominguez
09-10-2020
 
7 / 10

Zeer goed

Linda Vergouwen
07-10-2020
 
9 / 10

De trap is heel mooi geworden, Erwin is een ervaren monteur, met oog voor het werk. Wij zijn er heel blij mee.

Caroline
22-09-2020
 
9 / 10

Alles ziet er zeer proper uit ;)

Victor bosschaerts
15-09-2020
 
7 / 10

Positief

Manis
14-09-2020
 
10 / 10

Alles is perfect en correct verlopen en een zeer vriendelijke man????

Cipullo francesco
09-09-2020
 
10 / 10

De trap ziet er zeer mooi uit net een nieuwe, goede afwerking, goede uitleg gekregen.

De Vlam Irmgard
07-09-2020
 
9 / 10

Goed verloop ,deftig uitresultaat

Van synghel frank
31-08-2020
 
10 / 10

Vlot contact

Bauwens
13-08-2020
 
10 / 10

Zeer tevreden! Mooi afgewerkt!

Van Geet
07-08-2020
 
10 / 10

Prachtig werk zowel verkoop als afwerking

Petrus DE Cock
06-08-2020
 
10 / 10

Zeer vlotte werker. Goed en mooi gewerkt. Een aanrader.

Leroux Pierre
05-08-2020
 
9 / 10

Snelle en goede afwerking

Verdonck
31-07-2020
 
9 / 10

Excellente afwerking met zeer goede monteur

Vangenechten wim
31-07-2020
 
10 / 10

Prima service

Schouteden
29-07-2020
 
6 / 10

Alles was prima op tijd, de nodige uitleg gekregen. Mooi afgewerkt. Super blij.

Servaes Ariane
28-07-2020
 
9 / 10

Zeer tevreden over service mooi resultaat en goede samenwerking met de uitvoerder top!!!

Van orshaegen sven
23-07-2020
 
10 / 10

Zeer vlot en goed verlopen. De trap is zeer mooi gemaakt. Vriendelijke plaatsers.

Nadia Vancauwenbergh
21-07-2020
 
10 / 10

Mooie afwerking, vriendelijke personeel.

Gunther Bradt
20-07-2020
 
10 / 10

Aangename ontvangst vanwege Erwin , goede werker en de trap is enorm mooi geworden . Vlotte sfeer . Wil u uw trap laten renoveren , niet twijfelen !

Diego & Katrien
17-07-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)