9.4 / 10 455 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
8 / 10

Vlot, betrouwbaar en proper opgeleverd

Bessemans - Thaens
13-11-2020
 
10 / 10

Vlotte presentatie door de verkoper, plaatsing op de voorziene datum. Een vlotte plaatser en een perfecte plaatsing met de nodige uitleg wat en hoe de plaatsing is verlopen

Van Daele
12-11-2020
 
10 / 10

Ons contact met de verkoper is zeer goed verlopen, de montage en uitleg van de monteur hebben we als zeer goed ervaren.

Bart Verstegen
06-11-2020
 
10 / 10

Prachtig resultaat, helemaal zoals beloofd. Zeer aangename werkmannen. Alles netjes proper achtergelaten. In een woord TOP!

Marc Verschueren
05-11-2020
 
10 / 10

Is heel vlot verlopen! Zeer vlotte aangename plaatser! Zeer blij met het resultaat!

Valkenborgh/Smets
05-11-2020
 
10 / 10

Alles top, goeie service. Vriendelijk personeel. Heel goede installatie mooie kwaliteit

Degreve Wim
28-10-2020
 
10 / 10

Marc was een Topverkoper En Erwin heeft de trap helemaal af gemaakt. Wij wisten niet dat we van zo’n lelijke trap iets super konden krijgen!! Bedankt hiervoor

Ellen
27-10-2020
 
10 / 10

Alles zeer vlot verlopen. Probleem trap goed opgelost. Zeer mooie afwerking. Zeer vriendelijk en correct.

Ferdinande
19-10-2020
 
8 / 10

Goed op tijd gekomen, werkt heel nauwkeurig en heel zuiver. Tevreden klant

Danny Dominguez
09-10-2020
 
7 / 10

Zeer goed

Linda Vergouwen
07-10-2020
 
9 / 10

De trap is heel mooi geworden, Erwin is een ervaren monteur, met oog voor het werk. Wij zijn er heel blij mee.

Caroline
22-09-2020
 
9 / 10

Alles ziet er zeer proper uit ;)

Victor bosschaerts
15-09-2020
 
7 / 10

Positief

Manis
14-09-2020
 
10 / 10

Alles is perfect en correct verlopen en een zeer vriendelijke man????

Cipullo francesco
09-09-2020
 
10 / 10

De trap ziet er zeer mooi uit net een nieuwe, goede afwerking, goede uitleg gekregen.

De Vlam Irmgard
07-09-2020
 
9 / 10

Goed verloop ,deftig uitresultaat

Van synghel frank
31-08-2020
 
10 / 10

Vlot contact

Bauwens
13-08-2020
 
10 / 10

Zeer tevreden! Mooi afgewerkt!

Van Geet
07-08-2020
 
10 / 10

Prachtig werk zowel verkoop als afwerking

Petrus DE Cock
06-08-2020
 
10 / 10

Zeer vlotte werker. Goed en mooi gewerkt. Een aanrader.

Leroux Pierre
05-08-2020
 
9 / 10

Snelle en goede afwerking

Verdonck
31-07-2020
 
9 / 10

Excellente afwerking met zeer goede monteur

Vangenechten wim
31-07-2020
 
10 / 10

Prima service

Schouteden
29-07-2020
 
6 / 10

Alles was prima op tijd, de nodige uitleg gekregen. Mooi afgewerkt. Super blij.

Servaes Ariane
28-07-2020
 
9 / 10

Zeer tevreden over service mooi resultaat en goede samenwerking met de uitvoerder top!!!

Van orshaegen sven
23-07-2020
 
10 / 10

Zeer vlot en goed verlopen. De trap is zeer mooi gemaakt. Vriendelijke plaatsers.

Nadia Vancauwenbergh
21-07-2020
 
10 / 10

Mooie afwerking, vriendelijke personeel.

Gunther Bradt
20-07-2020
 
10 / 10

Aangename ontvangst vanwege Erwin , goede werker en de trap is enorm mooi geworden . Vlotte sfeer . Wil u uw trap laten renoveren , niet twijfelen !

Diego & Katrien
17-07-2020
 
10 / 10

Heel tevreden van het geleverde werk en resultaat

Steve Wilms
07-07-2020
 
10 / 10

Prima gewerkt, netjes op tijd, mooi afgewerkt.

Van Biesen
02-07-2020
 
8 / 10

Prima service

Lammens brent
26-06-2020
 
10 / 10

Prima:verkoop,afspraken,plaatsing!

Van de Velde
24-06-2020
 
10 / 10

Perfect, prachtig en toffe mensen

Tina Hussey
23-06-2020
 
7 / 10

Vlot en ziet er mooi uit

Deckmyn
22-06-2020
 
10 / 10

Super tevreden, mooi afgewerkt. Ook de installateur was zeer vriendelijk. Toppie.

Plaetevoet Christoph
19-06-2020
 
9 / 10

De trap is supermooi, de plaatser supervriendelijk. En we hebben er nog een gratis concert gekregen! Aan te bevelen!

Eveline Zielinski
17-06-2020
 
8 / 10

Zeer tevreden van begin gesprek tot eindafweging. Zeer goede communicatie en goede service!

Van Espen Nanoesjka
15-06-2020
 
10 / 10

Zeer vriendelijk,goede uitleg,heel mool afgewerkt,

Renders willy
12-06-2020
 
10 / 10

De verkoop was geweldig en de trap is heel mooi en goed afgewerkt de monteur had gezegd van de trap door te laten lopen En dat is goed meegevallen de monteur is heel vriendelijk en heeft top werk geleverd ik ben heel te vreden

Courtel liliane
10-06-2020
 
9 / 10

Goede oplevering van wat we voor ogen hadden. Ons initiële plan was technisch niet helemaal haalbaar, maar samen met de plaatser zochten en vonden we een goede oplossing.

Kasper Demol
05-06-2020
 
9 / 10

Zeker aan er raden.

Sauwens jochen
03-06-2020
 
10 / 10

Via instagram kwam ik in contact met traprenovatie. Ik stuurde een mailtje en werd al zeer snel gecontacteerd door een vriendelijke dame. Zij legde me haarfijn de werking van het bedrijf uit en we bespraken mijn verwachtingen. Ik maakte een afspraak met de verkoper en ook dit contact verliep zeer vlot en naar wens. Hij was zeer deskundig en gaf me nuttige tips om zo tot de beste keuze van trap te komen. Hij was helemaal niet opdringerig en dit was een vrijblijvend bezoek.Ik kreeg al heel snel een gedetailleerde offerte en omdat ik een goed gevoel had met de gang van zaken tot dan, ging ik akkoord. Deze week werd de trap geplaatst. Ik had het genoegen om met twee zeer joviale en vooral deskundige jonge heren kennis te maken, die op wonderbaarlijke wijze ,vermits dit een oud huis is en niet alles perfect recht loopt, alle obstakels wisten weg te werken en te zorgen voor een prachtig resultaat! Ik ben dan ook een zeer tevreden klant! Dank jullie wel voor de uitstekende service!

Fam Rosmeulen
29-05-2020
 
10 / 10

De contacten met Traprenovatie Expert met ondermeer de planning (Gaby) en de administratie waren altijd zeer correct en zeer vriendelijk. Wij zijn heel tevreden over de uitvoering van de werken door Erwin van Traprenovatie Expert. Alle problemen werden met ons besproken, en telkens werd samen naar een afdoende oplossing gezocht. Elke dag werd een overzicht gegeven van de werkzaamheden van die dag, en werden de gebruikte technieken toegelicht. Tevens werd het programma voor de volgende dag telkens medegedeeld. Erwin kwam altijd stipt om 7.45. Hij is zeer communicatief, en een groot perfectionist. Hij laat voelen dat de klant is. En dat hebben we zeer geapprecieerd. Op de laatste dag werd alles nog eens samen overlopen, om te kijken of alles uitgevoerd werd naar de wensen van de klant. Jullie aanpak om trappen te renoveren is zeer goed. De werken werden uitgevoerd door vakmensen en de informatie op elk moment is uitermate volledig. Hartelijk dank Erwin.

Patrick Nys
28-05-2020
 
9 / 10

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Zowel de verkoper, telefonistes en monteurs.

Mevr.Ieven
20-05-2020
 
10 / 10

Van verkoper tot plaatser alles excellent volgens afspraak en dikke duim voor plaatser voor het zeer propere werk en de oplevering

Deras
19-05-2020
 
10 / 10

Erwin was zeer aangenaam , een vlotte babbelaar die de sfeer in huis bracht! Het eindresultaat van de trap was schitterend, zeer blij met het resultaat!

Karen
19-05-2020
 
9 / 10

Goed werk geleverd en vriendelijk.

Lahlou fatima
15-05-2020
 
9 / 10

Nu hebben wij een mooie nieuwe trap de werkmensen werken proper en het materiaal voelt van uitstekende kwaliteit aan, we zijn onder de indruk.deze firma is zeker aan te raden en we zijn heel gelukkig.

Davy de vos
15-05-2020
 
10 / 10

Samenwerking is zeer vlot verlopen. Erwin is een vriendelijke en nauwkeurig man die we graag 2 dagen bij ons hadden :) We zijn heel tevreden over het eindresultaat en service. Keep up the good job!

Ceulemans Ruud
12-05-2020
 
10 / 10

Zeer fijne afwerking . Professionele werkman. Grondige vakkennis. Nog nooit zo een mooie trap gehad hier.

Saskia sercu
06-05-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)