9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
9 / 10

Alles super goed verlopen en volgens afspraak. Vriendelijke en vlotte plaatsing

Patrick Hamendt
28-07-2021
 
10 / 10

Erwin is de trap komen zetten, heel fijne uitleg en communicatie. Alles is verlopen zoals we wilde. Afgewerkte trap is super mooi geworden ! Een krak in zijn vak.

Tom van den bogerd
22-07-2021
 
10 / 10

De trap is heel mooi geworden en het kraken is eindelijk gedaan, topwerk!

Vervliet bert
09-07-2021
 
10 / 10

Schitterend

Roemers Dirk
06-07-2021
 
8 / 10

We zijn zeer tevreden over de verkoop en plaatsing. Enig minpunt dat er een hoekpaal blijkbaar niet opgemeten was terwijl er 2 leuningen werden van afgezaagd. Renovatie geeft wel altijd wat verrassingen maar hopen niet te lang moeten wachten op de verdere volledige afwerking die bij besteld werd

Ann D’Hont
01-07-2021
 
10 / 10

Perfecte afwerking

Debakker Ronny
30-06-2021
 
10 / 10

Zeer snelle plaatsing, heel vriendelijke verkoper en plaatser

Petit
29-06-2021
 
10 / 10

Ik ben super tevreden over de service ,de afgesproken tijd van de montage van de trap .de werken en de afwerking super mooi gedaan een pluim voor de Erwin je hebt het super gedaan .heel tevreden klant ?????.

Ceijssens lizzy
25-06-2021
 
10 / 10

Vandaag werd onze trap door traprenovatieexpert gerenoveerd. We zijn heel erg tevreden van de service en van het eindresultaat. De trap is heel vakkundig geplaatst, de monteur was heel vriendelijk en bekwaam. Alle afspraken die met sales en planning werden gemaakt zijn 100% nagekomen, de monteur heeft met heel veel zorg gewerkt in onze pas vernieuwde gang. Topwerk!

Amema BVBA
12-06-2021
 
10 / 10

Zeervlotte en perfecte service

Van tricht
10-06-2021
 
10 / 10

Super toffe kerels. Perfecte afwerking.

Forier marc
01-06-2021
 
10 / 10

Zeer tevreden zowel van Bob die is langsgeweest voor de offerte en helemaal niet opdringerig was. Op voorhand een datum ingepland gekregen die ze correct nagekomen zijn. De dag zelf aangenaam verrast door 2 vrolijke maar hardwerkende mannen (Albert en Patrick) die prachtig werk hebben geleverd en alles netjes hebben achtergelaten. Echt een aanrader!!!

Claes Monique
22-05-2021
 
10 / 10

Fantastisch!

verroeye
07-05-2021
 
9 / 10

Prima werk geleverd en aangename Mensen wij zijn tevreden klanten

Ivo michiels
05-05-2021
 
10 / 10

Beste, We hebben een Traprenovatie laten doen door jullie. Eerste gesprek beviel ons zo goed dat we onmiddellijk overgegaan tot de bestelling van de renovatie. Afgesproken datum en tijd zijn perfect nageleefd. Op de dag van de renovatie, werkman zeker op tijd op de afspraak. Mooi en strak , heel proper afgewerkt. Zeker aan te bevelen voor mensen die een renovatie van hun trap wensen.

Brigitte Van Rompaey
05-05-2021
 
10 / 10

Een zeer goede service op alle vlakken, een aanrader.

Karine Janssen
04-05-2021
 
6 / 10

Uiteindelijke product is netjes. Afwerking is pover gezien het kosten plaatje. Laks gade terwijl ons gezegd werd eerst te verven. Dit is probleem voor de klant blijkbaar. Monteur heeft zijn best gedaan.... Niet helemaal dus.

Pex
03-05-2021
 
10 / 10

Zeer fijn personeel aangename werksfeer en een luisterend oor gekoppeld aan grondige kennis en vakmanschap ,we zijn zeer tevreden.

Covents Erik
29-04-2021
 
10 / 10

Zeer mooi afgewerkt en aangename vriendelijke werker

Vanbeneden/verhaegen
21-04-2021
 
10 / 10

Perfecte timing en correcte afspraak zeer tevreden

Palinckx
13-04-2021
 
10 / 10

Snelle plaatsing, mooi eind resultaat!

Pauwels
13-04-2021
 
8 / 10

Heel vriendelijk. Snel gewerkt. Tevreden met het resultaat.

Lien Boetman
07-04-2021
 
10 / 10

Alles verlopen zoals afgesproken mooi resultaat

Comperonlle
31-03-2021
 
9 / 10

Snelle en correcte ervaring (flexibel in leverdatum)

Engelen
26-03-2021
 
10 / 10

beste afwerking ooit, super service, heel correct. We zouden het aan iedereen aanbevelen, het is elke cent waard!!!

Fam Bogdan
19-03-2021
 
10 / 10

Gezellige en aangename kerel / geeft deftige uitleg voor welke oplossing hij wilde aanbieden / alles proper en netjes opgelost afgewerkt en opgepoetst / De trap is als een nieuwe en een aanrader voor onze vrienden

Gielen Johan
17-03-2021
 
10 / 10

Prima en vakkundige afwerking. Geen opdringerige vertegenwoordiger. Contact met de firma was zeer vriendelijk. Installateurs : stipt ter plaatse, heel vriendelijk en supervakmannen. Bedankt Marc, Jacqueline, Erwin,Albert,Patrick en co. De baas mag fier zijn op jullie en wij zijn super tevreden van het resultaat. Ronny Vanstechelman - Carine Van der Elst 16/03/21

Ronny Vanstechelman - Carine Van der Elst
16-03-2021
 
10 / 10

Ik ben heel tevreden over het ganse verloop van aankoop tot plaatsing, het is een mooie trap

Vandecruys
08-03-2021
 
10 / 10

Prima en correct verlopen

Vanessa Lissens
04-03-2021
 
9 / 10

Weer prima werk geleverd!

Hilde
02-03-2021
 
9 / 10

Van begin tot einde alles in de puntjes afgewerkt.

Mommaers Bruno
02-03-2021
 
9 / 10

Vanaf de verkoop tem de afwerking, heel correct, vriendelijk en stipt! Zowel verkoper, telefonisten als technieker hebben één voor één enorm veel vakkennis.

Veerle Geerinckx
25-02-2021
 
9 / 10

Mooi, proper gewerkt, snel, wij gaan zeker reclame maken.

Van der Straeten
17-02-2021
 
10 / 10

Heel tevreden zowel over verkoper,plaatser wat belangrijk is maar zeker heel blij met het resultaat...heel mooi afgewekt!

Everaerts
16-02-2021
 
10 / 10

Marc is een topverkoper, hij weet waar hij over praat en dringt niet aan. Wij hebben de trap door iemand anders laten plaatsen en ondervonden meteen problemen met de andere firma. Ik heb toen meteen contact opgenomen met Marc en hij was bereid om meteen langs te komen. Dus als wij nog eens moesten dan zouden wij meteen voor Expert traprenovatie kiezen. Dank je wel jullie zijn toppers.

Esther Peerenbooms
12-02-2021
 
9 / 10

Prima afwerking, correcte communicatie. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe trap. Ik zal jullie zeker aanraden binnen onze kennissenkring !

Mees-Dewinter
12-02-2021
 
10 / 10

Wij hebben geen klachten op deze moment. De verkoop is perfect verlopen alsook het inplannen van de afspraak. Door Corona hebben we afspraak moeten verplaatsen en dat werd zonder problemen gedaan. De plaatsing is ook perfect verlopen. De monteur heeft een zeer mooie constructie gemaakt op een trap die zeker niet evident was. Prachtig werk geleverd.

Evy Vuchelen
12-02-2021
 
10 / 10

Van bij de offerte tot aan de plaatsing een hele goede service. Klantvriendelijk, stipt, proper. We raden het zeker aan bij de mensen in onze omgeving. Bedankt.

Moortgat
29-01-2021
 
10 / 10

Alles prima verlopen. Aangename en nauwkeurige werknemer en zeer tevreden met het resultaat.

Goyvaerts - van hemeldonck
28-01-2021
 
10 / 10

Heel tevreden!

Sander Schelfhout
22-01-2021
 
10 / 10

Uiterst tevreden

Heremans Hubertine
22-01-2021
 
10 / 10

Heel vlotte samenwerking van offerte tot plaatsing. Mooie afwerking en allemaal heel vriendelijke mensen. Gelukkige klanten !

Hanselaer Cynthia
13-01-2021
 
10 / 10

Een zeer tevreden klant ,de verkoper heeft alles goed uit gelegd !Je hebt genoeg kleuren keuzes en mogelijkheden om je trap te laten bekleden .Afspraak datum was heel correct ,en de monteur stond op tijd aan de deur !Heeft zeer goed werk geleverd en ook heel proper gewerkt ,heeft nadien alles opgekuist en alles mee genomen !!Was ook zeer vriendelijk en als je iets vroeg ,kreeg je een duidelijk antwoord . Ik zou het iedereen aanraden !Ben zeer tevreden met mijn gerenoveerde trap !!

VOOOOOO12021
05-01-2021
 
7 / 10

Vlotte en eerlijk communicatie. Regelmatige update omtrent de situatie. Zeer aangenaam en vlotte werker

Fieve Quincy
04-01-2021
 
10 / 10

Heel tevreden, zowel de verkoop als de plaatsing. jullie verkoper was heel duidelijk betreffende de mogelijkheden alsook de gebruikte materialen. De plaatsing verliep vlekkeloos, Erwin was steeds op tijd, gemaakte afspraken werden nauwkeurig nageleefd. Tijdens de plaatsing werd regelmatig onze mening gevraagd. We kunnen geen enkele opmerking maken betreffende fouten of gedrag. Jullie mogen fier zijn op een dergelijke medewerker.

Meersman Peter
16-12-2020
 
10 / 10

Heel tevreden met het resultaat. Monteur was professioneel en klantvriendelijk. Aan te raden.

Tine
11-12-2020
 
10 / 10

Zeer goede ervaring !!! Van het eerste telefoongesprek tot de afwerking !

Vandeleur
07-12-2020
 
9 / 10

Feilloos

Delvael Manon
03-12-2020
 
10 / 10

Fijne samenwerking. Zowel met de installateurs als onze contactpersoon Gaby.

Yana Omblets
02-12-2020
 
9 / 10

Wij zijn zeer tevreden klanten. Alles verliep zoals het hoorde. Klantvriendelijke mensen. De afwerking van de trap is gelijk we hoopten. Wij willen jullie bedanken.

Peters
27-11-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)