9.5 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Onze klant ervaringen

Lees wat onze klanten van ons werk & service vinden welk u voorgingen. Ook nieuwsgierig geworden;

Schrijf zelf een review
 
8 / 10

Onze trap ziet er prachtig uit maar voor onze viervoeter was het een hel , hij is 3 x naar beneden gedonderd door de gladde treden ondertussen hebben we zelf een anti-slip strook aangebracht om verder ongelukken te voorkomen

Thiels Patrick
18-06-2018
 
9 / 10

Zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden , stipt en correct , uitstekend en mooi resultaat ,

Peeters Marie Josee
14-06-2018
 
9 / 10

Vorig jaar onze oude trap laten renoveren van onderaan,tot aan de slaapkamers. Wij waren zo tevreden over de werken dat mijn vrouw en ik het er onmiddellijk over eens waren. Volgend jaar laten we van de slaapkamers tot aan de zolder het tweede stuk van de trap ook renoveren.Dit is ondertussen gebeurd en de afwerking is net zoals de eerste keer perfect verlopen.Onze oude trap kraakt niet meer,hij ziet er mooi uit,en geeft ons huis een andere uitstraling,en meerwaarde.Bedankt team van Traprenovatie.

Mr Coosemans Patrick.
11-06-2018
 
10 / 10

Zeer goede afwerking, vriendelijk en alle afspraken zijn nagekomen

Roosbeek
11-06-2018
 
10 / 10

Netjes op tijd zoals afgesproken hebben wij 2 bijzonder vriendelijke werknemers mogen ontvangen. Beide heren hebben fijn werk geleverd en zijn hier tevreden mee. Tevens ook continue een goede uitleg ontvangen over het gebruik de komende dagen Dank

Frans Van Kerckhoven
07-06-2018
 
9 / 10

De werken zijn hier vandaag afgerond ik kan hier op zeggen -prachtwerk -volledige vakman op alle gebied -en een prachtmens om met te werken Kan deze persoon alleen maar aanraden!! Zeer tevreden klant swiggers Willebroek België

Swiggers gunther
05-06-2018
 
10 / 10

Geslaagd

Luc jacobs
05-06-2018
 
8 / 10

wij zijn hier zeer tevreden over. Er wordt ook proper gewerkt.

Danielle Van Engeland
04-06-2018
 
10 / 10

zéér tevreden over de vakkundige plaatsing. Een trap om fier op te zijn

Laurent De Jonck
28-05-2018
 
10 / 10

Heel tevreden perfecte afwerking en top kerels!!!!!

Anja verjans
25-05-2018
 
10 / 10

Het is een echte vakman die mijn trap geïnstalleerd heeft. Van prijs kwaliteit is heel goed . Zeer tevreden.

Withaegels Paul
24-05-2018
 
9 / 10

Heel mooie afwerking en correcte afspraken. snelle opvolging van betaling.

Anoniem
21-05-2018
 
10 / 10

Zeer propere afwerking en heel tevreden over het resultaat ! Ik kan iedereen de firma Traprenovatie Expert aanraden ! Merci aan de goede vakman die de trap tot in de puntjes heeft afgewerkt !

Arne Vansteenkiste
18-05-2018
 
10 / 10

Zeer tevreden over de het eindresultaat van onze trap , de twee plaatsers waren heel vriendelijk en afspraken van uur en dagen waren tiptop. Gewoon onze beoordeling fantastisch werk geleverd. Men ziet dat deze mensen met plezier hun werk doen. Alvast bedankt voor deze prima service. Verdienen echt een pluim. Eindresultaat gewoon mooi. Zal zeker een goede mond aan mond reclame voor jullie zijn.

vogeleer - vangindertael
16-05-2018
 
9 / 10

Prachtig nieuwe trap gekregen en uitgevoerd door 2 aangename rustige stielmannen . Een plezier om bezig te zien en in huis te hebben . Echt een aanrader.

Van den Avont Pieter
15-05-2018
 
10 / 10

Top team ; buitengewoon goed ; perfecte afwerking !

Anoniem
14-05-2018
 
10 / 10

Prima service, mooi werk geleverd. Het is mooier dan we op voorhand durfden dromen. Dank hiervoor!

Verhaegen Stijn
10-05-2018
 
10 / 10

Uiterst tevreden over het mooi resultaat, zeer goede afwerking tot in het kleinste detail en een super vriendelijke en beleefde plaatser. 5 sterren waard !!!!

Denruyter Jean- Pierre
09-05-2018
 
10 / 10

Wij zijn zeer tevreden van Traprenovatie Expert. Alles is perfect gelopen, gemaakte afspraken werden ook meteen nagekomen. Wij hebben van een uitstekende service genoten. Ook het eindresultaat mag er zijn, op één dag een hele verandering van onze oude trap. We kunnen het iedereen aanraden!

Oris
07-05-2018
 
10 / 10

Stipt en proper gewerkt. We zijn een zeer tevreden klant.

Jean-Paul De Hondt
07-05-2018
 
8 / 10

Alles ok

Anoniem
07-05-2018
 
9 / 10

Enorm snelle service. Ook heel aangenaam contact met de werkmannen. En nog een poetscadeautje als afsluiter ;-)

Lobke
02-05-2018
 
10 / 10

Montageploeg was op de afgesproken dag keurig op tijd en hun werk was uitstekend! We zijn heel blij met onze "nieuwe " trap. Vakmanschap! Top!

Heylen-Smeets
02-05-2018
 
9 / 10

We zijn heel tevreden over het resultaat. Alles is perfect volgens planning verlopen. Heel bekwame en vriendelijke vakmannen!

Els Decarne
01-05-2018
 
9 / 10

Snelle plaatsing en toch mooi afgewerkt. Prachtige kleur, Duurzaamheid zal nu getest worden.

Anoniem
30-04-2018
 
9 / 10

Prijs , kwaliteit prima, vriendelijke plaatser . Propere afwerking en alles netjes opgeruimd. Een echte aanrader doe zo verder

Paulus Nicole
23-04-2018
 
10 / 10

Keurig en snel werk. Netjes en zoals afgesproken afgewerkt.

Ferdinand Paul
23-04-2018
 
8 / 10

Heel tevreden met de uitvoering, alles was op tijd en netjes klaar.

Maryvonne Ghesqueyre
23-04-2018
 
10 / 10

Prima afwerking , vriendelijke werklui, tevreden over het resultaat

Dierckx hugo
18-04-2018
 
10 / 10

Gewoon PRACHTIG wat deze vakmensen doen. Wij zijn zeer tevreden . Alles volgens afspraak en zeer vriendelijke service. Klasse monteurs! En alles netjes opgeruimd na de werken Wie met het idee speelt een trap te laten renoveren, slechts 1 bedrijf. Twijfel niet maar ga in zee met deze vaklieden Alles TOP!!!

Cautreels M.
17-04-2018
 
10 / 10

Wij zijn superblij met onze nieuwe trap. Super mooie en strakke afwerking! Dank voor de goede service!

Mathias Timperman
17-04-2018
 
10 / 10

Super ! Gert en David hebben prachtig werk afgeleverd , en snel !

Goetstouwers
13-04-2018
 
10 / 10

Prachtig werk gedaan, op tijd klaar. Firma is wel aan te raden. Zeer tevreden met het resultaat.

Ghesqueyre Maryvonne
12-04-2018
 
9 / 10

Mooie afwerking

Geerts
09-04-2018
 
10 / 10

Heel erg tevreden. Heel mooi resultaat. Hele joviale mensen. Prima!

Leo
06-04-2018
 
9 / 10

Goeie communicatie, mooi op tijd.

Rapaille mich
04-04-2018
 
9 / 10

Mooi afgewerkt. Aangenaam contact met plaasters. Heel tevreden ??

Strobbe Frederick
31-03-2018
 
8 / 10

Alles goed verlopen

Anoniem
26-03-2018
 
9 / 10

Alles heel vlot verlopen mooie afwerking toffe instqleurs

Ludo de bruyn
23-03-2018
 
8 / 10

Zeer deftig en proper afgewerkt.

Anoniem
21-03-2018
 
8 / 10

Alles ok, geen opmerkingen. Vriendelijk bediend.

Anoniem
20-03-2018
 
9 / 10

De werken zijn naar wensen, we zijn tevreden van de trap juist de trapleuning nog

Maelem
20-03-2018
 
9 / 10

Zeer tevreden over renovatie!

Anoniem
19-03-2018
 
10 / 10

Mooie afwerking wij zijn tevreden

Persoons andre
16-03-2018
 
10 / 10

Ben zeer tevreden over mijn Traprenovatie.Vriendelijk personeel en echte vaklui.Aan iedereen sterk aanbevolen.

Meulemans Luc
16-03-2018
 
10 / 10

Goede werkkracht ,heel mooi afgewerkt

Roos Jean mariej
13-03-2018
 
9 / 10

Correcte afspraken en schitterend werk.

ANDRE BRUGGEMAN
07-03-2018
 
10 / 10

Vroeg begonnen, goed gewerkt! Kleine problemen worden meteen aangepakt zo is ook de afwerking op maat van de klant. Goede uitleg gekregen over onderhoud. Goede monteur, loonsopslag is een mooie beloning ?

Sakina Salamone
07-03-2018
 
10 / 10

Super werk geleverd,,, goed advies! Top kerel !,, mag gerust een dikke bonus van zen werkgever mogen verachten... hartelijk dan, en de mondelinge reclame volgt zeer zeker.....

Catteeuw Stefan
27-02-2018
 
10 / 10

Goede service, vlot verloop, nette afwerking.

Lut Demeyer
22-02-2018
 
10 / 10

Zeer mooi en propere aflevering!

Delgr bvba
21-02-2018
 
10 / 10

De trap is heel mooi afgewerkt.

Carine kuylen
15-02-2018
 
10 / 10

Heel mooi geworden, knap staaltje meesterwerk geleverd.

Caroline imschoot
13-02-2018
 
10 / 10

Goed werk geleverd. Goede communicatie tussen klant en plaasters over mogelijkheden en aanpassingen.

Vanlinthout Geert
09-02-2018
 
9 / 10

Prima service. Op tijd op de afspraak en alles volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden over eindresultaat.

Anoniem
02-02-2018
 
10 / 10

Goed werk geleverd. Fijne kerel die de trap geplaatst heeft Ik ben een tevreden klant

Anoniem
31-01-2018
 
10 / 10

Vakkundige installatie, mooi resultaat.

Steenaerts Martine
31-01-2018
 
10 / 10

Prima werk afgeleverd. Opmerkingen van de klant dadelijk uitgevoerd Mooie afwerking Heel tevreden klant

Mevr delvaux
25-01-2018
 
10 / 10

Super tevreden, zeker een aanrader!!! corecte administratie, zeer stipte en vriendelijke plaatsers met een hoge preciesie graad van afwerking.

Van Ingelgem - Smits
19-01-2018
 
10 / 10

Prima werk geleverd!

Sylvie Vanmoen
16-01-2018
 
10 / 10

Prijs kwaliteit prima Vakbekwame medewerkers Het bedrijf hield zich aan alle gemaakte afspraken Zeer vriendelijke en correcte administratieve afhandeling

Noppen Dirk
13-01-2018
 
10 / 10

Zeer tevreden over de gemaakte afspraken, de opvolging ervan en de uiteindelijke afwerking. Vriendelijke bediening van eerste contact tot laatste bij plaatsing. Het eindresultaat is prachtig. Super content!

Katrien Verlinde
12-01-2018
 
10 / 10

Mooi werk geleverd. Schitterend resultaat!

Rita Brouwers
10-01-2018
 
10 / 10

Gewoon top!!! Wat deze firma kan presteren: gewoon super! Wij vonden geen enkel Belgisch bedrijf die de opstaande zijkanten van onze trap kon bekleden. Voor de mensen van trapexpert helemaal geen probleem!! En dan nog zo nauwkeurig gedaan! Wie een Traprenovatie overweegt , twijfel niet en kies voor Traprenovatie expert !!! Mijn vrouw en ik : twee Belgen die dit Nederlands bedrijf echt zeer genegen zijn! Zeker een woordje van dank aan de twee zeer professionele plaatsers! Niet alleen supervriendelijk maar ook top in hun vak. Maar wij kunnen stellen dat we bij trapexpert alle personen die aan onze opdracht hebben bijgedragen, van telefoon onthaal , eerste gesprek tot uitvoering, een zeer warm hart toedragen. Op zijn Vlaams: "Aan allen echt een dikke merci!"

Fam. Deriemaeker - Leroy uit België
22-12-2017
 
10 / 10

Renovatie is vlot verlopen, zeer bekwame en vriendelijke monteur. Zal zeker reclame maken voor uw bedrijf

Janssen
22-12-2017
 
10 / 10

Werken prachtig uitgevoerd

Anoniem
21-12-2017
 
10 / 10

Vlotte en nette afwerking

Lepercq
20-12-2017
 
10 / 10

Mooie afwerking,toffe werkers,netjes en proper alles achtergelaten,goeie service

Geuens Rudy
18-12-2017
 
9 / 10

De trap is heel mooi en met vakmanschap geplaatst . Wij zijn zeer tevreden met het resultaat...

Moerenhout-Vallé
16-12-2017
 
10 / 10

vriendelijk personeel en vakman alles netjes afgewerkt we hebben niets gezien om af te keuren! na het werk alles netjes opgeruimd .zeer mooie renovatie geleverd. wij zijn zeer tevreden over het resultaat !

Anoniem
15-12-2017
 
10 / 10

Alles is prima verlopen, mooie afwerking ! Ben zeer tevreden !!!

Petrovic Milena
15-12-2017
 
9 / 10

Vakwerk, proper afgeleverd en alles netjes op tijd afgewerkt.

Tom Van der Spiegel
12-12-2017
 
10 / 10

Heel tevreden van uw personeel Albert en Dennis en het product , alles proper nagelaten .Marc van Petegem

Van Petegem
11-12-2017
 
8 / 10

Vriendelijke monteurs , vlotte service .

Anoniem
08-12-2017
 
10 / 10

De werknemers Albert, Erwin en Dennis zijn perfecte werknemers. MIsschien ze zeker wel een beetje opslag van hun loon. Het zijn mensen die hun vak doen vanuit hun hart. WIj zijn eveneens tevreden dat we dit werk bij jullie firma hebben laten uitvoeren. Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige constructie.

Fels Marc
07-12-2017
 
10 / 10

Aangename vertegenwoordiger die een heel duidelijke uitleg gaf in een ongedwongen sfeer. Werken werden op afgesproken datum uitgevoerd, op één dag. Alles netjes achtergelaten. De trap is mooi gerenoveerd binnen de verwachtingen! De trap is nog maar net geleverd, dus wat betreft dienst na verkoop kan ik gene feedback geven. Echter, gebaseerd op de persoonlijke en telefonische contacten, voorzie ik geen problemen (als er al problemen zouden optreden). Kortweg: een aanrader.

Toch
01-12-2017
 
7 / 10

Vriendelijke plaatser met kennis van zijn vak. Jammer dat plaatsing niet is kunnen gebeuren zoals afgesproken bij offerte. Wij werden hierover pas op moment van de plaatsing geïnformeerd.

G.Deraeck
01-12-2017
 
9 / 10

Mooi afgewerkt, het was zoals we het in gedachte hadden. Vriendelijk personeel.

Matyn florence
01-12-2017
 
10 / 10

Prachtig gerenoveerde trap ! Schitterend werk van Gerd en Erwin ! Een aanrader !

Familie Aerts
29-11-2017
 
9 / 10

Snel en proper werk en aangename uitvoerder.

Flament Albert
24-11-2017
 
8 / 10

goede stielmannen, proper en mooi werk

Anoniem
24-11-2017
 
10 / 10

Mooie trap, mannen zijn goud waard, verdienen opslag!

Van den Broeck
15-11-2017
 
10 / 10

Prachtig werk geleverd

Vandeweyer Smeets
13-11-2017
 
10 / 10

Beste, langs deze weg bedanken we de firma "EXPERT" om het geleverde werk van onze trap . Vakkundig gedaan , zeer goed afgewerkt, vriendelijke werklieden , een aanrader aan iedereen om met deze firma in zee te gaan .

Piette Julien
11-11-2017
 
10 / 10

Ik. Ben zeer tevreden goed opgeruimd en heel tevreden van het werk volk goed werk

Bartoch
10-11-2017
 
10 / 10

De werken starten elke dag met een stiptheid. Vriendelijkheid en professionalisme troef hier. De werken zijn fijn uitgevoerd met oog voor detail. Top en een aanrader!

Eeeckelaers Frank
08-11-2017
 
10 / 10

Heel tevreden , mooi resultaat !

Van Hove
03-11-2017
 
10 / 10

Mooi gedaan gekwalificiteerd personeel

Anoniem
02-11-2017
 
9 / 10

Goede introductie van product op de beurs, op eenvoudige constructieve manier tot offerte gekomen, goede afspraak plaatsing en goede plaatsing. Jammer dat bij offerte gesteld werd dat er geen voorschot diende betaald te worden en bij aanvaarding dat er dan toch een voorschot gevraagd werd (wat voor mij effectief een breekpunt zou geweest zijn moest ik dat betalen)

William Cornelis
30-10-2017
 
10 / 10

Zeer goede ervaring mee. Mooi gerenoveerde trap!

Anoniem
10-10-2017
 
9 / 10

Super mooie nieuwe trap. Echte vakmensen!

Anoniem
06-10-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden over de afwerking en de kwaliteit

Paermemtier Saskia
06-10-2017
 
8 / 10

zeer tevreden van het resultaat en de snelheid waarmee de trap werd gerenoveerd

De Mesmaeker Arnout
30-09-2017
 
9 / 10

Op woensdag 20 september hebben we 2 toffe vakmensen op bezoek gehad voor de renovatie van onze trap. Super tevreden. Mooi werk en vriendelijke gasten die van aanpakken weten. Zeker een aanrader.

Marc Verelst
24-09-2017
 
10 / 10

Vriendelijke medewerkers. Mooi afgewerkt. Zelfs de trap is gekuist.

Vervaet Kris
22-09-2017
 
10 / 10

Zeer tijdige en correcte aanlevering. Snel, mooi en ook zeer verzorgd. Aanrader!

Tijl Deneut
20-09-2017
 
10 / 10

We. Zijn tevreden over de service Een goede communicatie. Een vlotte plaatsing en vriendelijke mensen hopelijk kunnen we lang genieten van de mooie trap

Agnesvandevelde
19-09-2017
 
10 / 10

Mooie realisatie van de afwerking van onze trappen. Volledig zoals we het in ons hoofd hadden en zelfs mooier. Snel gewerkt: 2 trappen + leuning op 4,5 dagen tijd. Proper gewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Anoniem
15-09-2017
 
8 / 10

Ik ben heel tevreden over het geleverd werk, goede werkman. Binnen afgesproken tijd gewerkt. Een aanrader

Bouwen Nicole
05-09-2017
 
10 / 10

De trap is heel mooi geworden, het was een heel relaxt gebeuren.

E.Smeets
04-09-2017
 
8 / 10

Zeer tevreden over het resultaat, enkel 1 minpunt, er is ons gevraagd de muren volledig af te werken na de dummy om nadien een perfect resultaat te hebben, hetgeen we gedaan hebben inclusief schilderwerken, maar jammer dat er nadien alweer vlekken op de muren waren, verloren ged dus die schilderwerken.

Sammy Frivaldszky
04-09-2017
 
10 / 10

Goed werk geleverd

Anoniem
01-09-2017
 
9 / 10

Efficiënt, proper en vlug.

WELLECOMME Bernard
31-08-2017
 
10 / 10

Heel tevreden . Mooie afwerking snel geplaatst en netjes gewerkt en leuke en toffe werknemers . Dus aanrader voor iedereen met een oude trap.

jans
25-08-2017
 
10 / 10

De mensen die bij ons de trap hebben bekleed zijn ware vaklui. De trap is echt prachtig afgewerkt. Ook de afspraak was zeer correct qua timing. Via deze weg dikke proficiat aan de firma en vooral aan "Dennie" de professionele vakman. Wij zullen het zeker niet nalaten om Traprenovatie Expert aan te bevelen.

Van Mol Alex
21-08-2017
 
7 / 10

Tevreden over de trap, juist jammer dat de ledverlichting het niet 100% (sensoren werken niet, lichten blijven aanstaan) doen maar dit wordt (hopelijk) rechtgezet volgende week.

Mike
11-08-2017
 
8 / 10

De twee heren waren erg vlot in de omgang en zeer professioneel in hun werk. We hadden geen gemakkelijke trap en het toont liefde voor het vak om de heren zelf trots te zien zijn over 'die moeilijke balustrade'. Wel vervelend was dat de initiële verkoper zei dat het werk 4 dagen zou duren, de heren maar 3 dagen werden ingepland en dan zelf al snel aangaven dat ze niet in 3 dagen klaar gingen zijn. Dat het 4 dagen duurde vonden we niet erg. Maar door de slechte planning was er én een dag tussen en konden we niet bij de effectieve oplevering zijn. Spijtig.

Chiel Slegers en Katrien Claesen
04-08-2017
 
10 / 10

Heel vlotte,aangename samenwerking! Mooi resultaat !

Verbinnen joke
03-08-2017
 
10 / 10

Heel vriendelijke mensen , super content van resultaat.

Delbecque
01-08-2017
 
8 / 10

Vriendelijke technieker, proper werk, stipt, tot in de puntjes afgewerkt, correct,...

Steelant olivier
28-07-2017
 
10 / 10

Op het eerste zicht ziet alles er netjes uit. Werken zijn snel gebeurd, proper achtergelaten, vriendelijke persoon.

Sara
26-07-2017
 
10 / 10

Prachtige afwerking en tevreden echtgenote. Aangename werknemers die vlot doorwerkten.

Schotels Jean Pierre
25-07-2017
 
10 / 10

Snel en zeer degelijk werk

Dewit
18-07-2017
 
10 / 10

Perfecte service, stipsheid in levering en afspraken . Zeer goede sfeer met personeel, en " een boon " zoals ze in Belgie zeggen voor de verkoper .

Tony Van Wambeke, particulier, Belgie
15-07-2017
 
10 / 10

Met dank voor de prettige samenwerking en jullie vriendelijkheid.

BVBA VAN DYCK - FORCEVILLE
11-07-2017
 
10 / 10

Een firma die zich aan haar woord houdt en zeer goede kwaliteit levert. De werknemers zijn harde werkers, zeer beleefd in de omgang en duidelijk in hun communicatie kortom top. Ook de telefonische contacten voor de plaatsing en nadien geven je als klant het nodige vertrouwen.

Chris Van Egdom
10-07-2017
 
10 / 10

Heel tevreden van zowel de trap, de uitvoering, de manier van werken, het proper achterlaten, alsook heel tevreden van de persoon die het werk kwam uitvoeren .

De Smet Katrien
10-07-2017
 
10 / 10

Uitstekend werk geleverd.Vriendelijke werkmannen inbegrepen.

Hanssens Guy
07-07-2017
 
9 / 10

Zijn heel tevreden over de plaatsing en het resultaat echt mooi!

Benny Biesmans
07-07-2017
 
10 / 10

Top gewerkt!! De oude krakende trap ziet er niet alleen super uit maar kraakt zelfs niet meer????

Fam Schrijvers
06-07-2017
 
10 / 10

Wij zijn supertevreden van het resultaat alsook van de erg professionele aanpak doorheen het hele dossier. Van de opmaak van de offerte tot de oplevering. Een echte aanrader als bedrijf.

Gunther Ameys
05-07-2017
 
10 / 10

Uitstekend werk geleverd goed gewerkt alles netjes opgeruimd

Fricker
05-07-2017
 
10 / 10

Mooie afwerking . Als nieuw !

Patrick Frans
04-07-2017
 
10 / 10

Mooie afwerking . Als nieuw !

Patrick Frans
04-07-2017
 
10 / 10

Vind het mooi vooral die kopsekanten en snel en schoon

Luyten
03-07-2017
 
10 / 10

Supermooi eindresultaat ???

Aernout Marina
01-07-2017
 
10 / 10

Perfekte afwerking. Vriendelijke mensen

Peters
30-06-2017
 
10 / 10

Wij zijn tevreden over gehele Traprenovatie na 3jaar zoeken eindelijk een mooi afgewerkte trap

Verley rudy
30-06-2017
 
10 / 10

Heel hard gewerkt en het is heel mooi .goed werk geleverd hartelijk dank

Fam.witpas
30-06-2017
 
10 / 10

Wij zijn zeer tevreden.goed optijd smorgens.en zeer net achter gelaten!

Van Roosbroeck Maarten
29-06-2017
 
10 / 10

Ik vind de trappenrenovatie supermooie alle werken zijn ook vlot gegaan ben super tevreden met oprechte dank aan de plaasters dankzij de positieve feedback die ik gelezen had koos ik voor deze firma

De lie patricia
29-06-2017
 
10 / 10

Heel mooi gedaan zowel trap als overloop. Aan te bevelen firma.

Roevens Marc
26-06-2017
 
9 / 10

Alles vlot verlopen. goede afspraken. Aangename en bekwame vakman

Karel Bode
25-06-2017
 
10 / 10

Het. Ziet er goed uit

Beijer.
24-06-2017
 
8 / 10

Goede service. Hele mooie afwerking !

Anoniem
22-06-2017
 
10 / 10

Alles dik in orde!!!

Anoniem
21-06-2017
 
10 / 10

Leuke bende Mooi en goed werk super

Vos brigitte
16-06-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden

Anoniem
15-06-2017
 
10 / 10

Super tevreden over het werk! Heel vriendelijke mensen en perfecte afwerking van de trap! Alles netjes opgekuist en mooi achtergelaten, Dikke pluim, ze verdienen een extraatje! We geven het aan iedereen door zodat ze in de streek nog vele trappen mogen renoveren!

Strobbe Kristine
14-06-2017
 
8 / 10

Oorspronkelijke planning licht gewijzigd door ziekte monteur. Werd heel snel her ingepland op enkele dagen. De uitvoering is professioneel en correct en volgens de planning. Zeer tevreden over het resultaat.

HUBERT DENEUT
12-06-2017
 
10 / 10

Mooie afwerking , vlotte samenwerking tussen de beide werkmakkers , sympathieke mannen, heel tevreden klant

Busschots Patricia
12-06-2017
 
10 / 10

Vlotte onderlinge samenwerking tussen monteurs, vriendelike

Joris Vicca
09-06-2017
 
10 / 10

Mooie proper werk Goed afgehandeld na ziekte werknemer toppie

Le Clercq patrick
02-06-2017
 
10 / 10

We hebben nu een mooi ogende trap, netjes afgewerkt door vriendelijke mensen die al het mogelijke doen om het naar onze zin te maken. Wij zijn tevreden klanten.

Anoniem
31-05-2017
 
10 / 10

afspraken zijn perfect

Gunter Clerckx
24-05-2017
 
10 / 10

Uitstekende ervaring !

Anoniem
24-05-2017
 
9 / 10

Zeer tevreden over service en het werk

Anoniem
23-05-2017
 
10 / 10

Uiterst tevreden over de uitgevoerde werken! Efficiënt proper en correcte afspraken ! Ook zeer vriendelijke telefoonservice! 10/10!

Lamote Heidi
19-05-2017
 
10 / 10

Heel tevreden!

Anoniem
19-05-2017
 
10 / 10

Prachtig werk, alles volgens afspraak

Luc saerens
17-05-2017
 
10 / 10

Mooie afwerking, snelle service zeker een aanrader

Anoniem
16-05-2017
 
8 / 10

Op afgeproken uur aanwezig. Man heeft snel en goed afgewerkt. Zijn zeer tevreden ! Zal de firma zeker aanbevelen

Willekens Peter
13-05-2017
 
7 / 10

Traprenovatie expert beschikt over zeer bekwame monteurs. Werker zeer nauwkeurig en werken fijn af. Topmonteurs

Verbeeck Jean
12-05-2017
 
8 / 10

9 op 10

verjans ludwine
12-05-2017
 
9 / 10

Steeds vriendelijk geholpen. Geen opdringerige verkoper, maar juist iemand die naar onze wensen luisterde. Ook telefonisch contact verliep vlot.

Anoniem
09-05-2017
 
8 / 10

Wij zijn zeer tevreden over het professionele personeel, die de trap geplaatst heeft.

Smits - De l'arbre
05-05-2017
 
9 / 10

heel tevreden over het resultaat!! heel vriendelijke en sympathieke vertegenwoordiger de arbeider die mijn traprenovatie gedaan geeft was een heel vriendelijke, hardwerkende man! super content ervan

Griet Platteeuw
05-05-2017
 
10 / 10

onze ervaring is super mooi afgewerkt lekker op tijd gewerkt op een ochtend zat hij erin zou jullie zeer aanbevelen bij iedereen ,en ook niet te vergeten de prijs wat zeer gunstig was . nogmaals bedankt.

kapsalonmanjefiek
05-05-2017
 
9 / 10

We hebben de mensen van Traprenovatie Expert ontmoet op de jaarbeurs in Gent. Ze waren heel vriendelijk en we hadden van dat moment al direct een gevoel van "Ja, hier zitten we goed." De communicatie met hen was van die dag in Gent tot de trap geplaatst was zo goed als perfect. Altijd heel vriendelijk en correct. En de trap zelf ziet er fantastisch uit.

Jan Meysman
05-05-2017
 
10 / 10

Too

Anoniem
21-04-2017
 
8 / 10

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat van de trap, alsook over de samenwerking met jullie werknemers, nl correcte afspraken, nakomen van afspraken, vakkennis, allemaal heel professioneel en zoals afgesproken. Wij zijn tevreden klanten.

Anoniem
21-04-2017
 
8 / 10

We zijn tevreden over Traprenovatie Expert. Heel snel na onze aanvraag werden we telefonisch gecontacteerd, en kwam iemand ter plaatse. De datum van uitvoering werd ook vlot geregeld, en helder gecommuniceerd. Degene die onze trap kwam renoveren, deed zijn werk snel en goed. We zijn tevreden over het resultaat.

Nele
18-04-2017
 
8 / 10

Wij zijn tevreden!

Anoniem
18-04-2017
 
10 / 10

Patrick Michiels
15-04-2017
 
10 / 10

bij deze wil ik jullie laten weten dat ik ontzettend tevreden ben over de renovatie van mijn trap. de zijkanten en de hoekjes die zijn perfect in detail afgewerkt. daarom ben ik super blij dat ik uw firma hebt geraadpleegd. qua prijs kwaliteit is het ongelooflijk heb er geen woorden voor. daarom wil ik mij nog speciaal een woordje van dank toe richten aan de mensen die dit gerealiseerd hebben.

De Rycke Thierry
15-04-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden over onze mooie nieuwe trap. Mooi afgewerkt.

Anoniem
15-04-2017
 
10 / 10

Wij hebben onze trap laten renoveren door traprenovatie en zijn zeer tevreden over het eind resultaat twee monteurs die vakwerk hebben geleverd.

Anoniem
10-04-2017
 
8 / 10

tevreden

Anoniem
09-04-2017
 
10 / 10

Prima gedaan. Vriendelijke werkman, met kennis van zaken. Vlotte afhandeling

Van criekingen
08-04-2017
 
10 / 10

Werken worden zeer nauwkeurig uitgevoerd. Ruimen nadien alles op. Mooie afwerking

Anoniem
31-03-2017
 
10 / 10

snelle en goede uitvoering - prima afwerking en degelijk product

Anoniem
31-03-2017
 
10 / 10

Een correcte plaatsing,een fijne samenwerking en een prachtig eindresultaat. Bedankt, Vansteenkiste Eddy en Anneke

Eddy Vansteenkiste en Anneke. Carrello Blankenberge
31-03-2017
 
10 / 10

Duidelijke info vooraf, goede opvolging en perfecte afwerking.

Wim Bervoets
25-03-2017
 
8 / 10

Heel tevreden met de installatie van de trap! De gegevens waren door de vertegenwoordiger niet correct doorgegeven aan de installateur.

Anoniem
25-03-2017
 
10 / 10

Zijkant van een traptrede was iets losgekomen , geen probleem na enkele mailtjes en telefoon zijn de mensen dit heuvel komen herstellen zoals altijd even vriendelijk en correct afgehandeld. Top service

Keibeck Theo
24-03-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden, correcte afhandeling, klantvriendelijke plaatser, prima kwaliteit!

Nathalie Verbeeck
19-11-2016
 
10 / 10

Geplaatst met een grote vakbekwaamheid. Prachtig eindresultaat ! De monteur en de sales manager Michel waren allebei bijzonder klantvriendelijk.

Nadine Van Breetwaeter
23-09-2016
 
10 / 10

Absoluut aan te bevelen. Heldere uitleg, gigantische keuze en een geweldig eindresultaat!

Bjørn Donners
29-01-2016
 
10 / 10

Zeer prettig geholpen. Eindresultaat mag er dan ook wezen, mijn dank Traprenovatie Expert!

Muller
03-12-2015
 
10 / 10

Mooi eindresultaat

Roger
02-12-2015

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)