9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Wenteltrap renovatie

Onderhoudsvrije bloktreden (HPL) voor wenteltrappen.

Dé renovatieoplossing voor open trappen van staal.

Staat in uw huis een stalen wenteltrap? Tot voor kort was het niet mogelijk om dit soort open trappen te vernieuwen. En dus bedacht Traprenovatie Expert daar iets op. Als enige aanbieder in de Benelux kunnen wij uw spil- of wenteltrap vernieuwen met HPL-bloktreden. Een onderhoudsvrij concept dat wij zelf hebben ontwikkeld en in uw huis zonder hak- of breekwerk en zonder overlast uitvoeren. 

Een spiltrap of wenteltrap kan niet worden gerenoveerd met behulp van overzettreden. Daarom maken wij in dat geval de traptreden gewoon na. Niet van hout, maar van de onderhoudsvrije kunststof HPL. Van de bestaande houten traptreden maken wij mallen tot op de millimeter nauwkeurig. Op basis van deze mallen worden de HPL-bloktreden gemaakt. Daarna volstaat het de oude traptreden los te schroeven en de nieuwe traptreden te monteren. 

Vernieuwen met HPL-bloktreden is een snelle en effectieve manier om een stalen wenteltrap te moderniseren. Het eindresultaat is mooi en past bij de nieuwe tegels en strak gepleisterde muren in uw hal. En dat zonder schuren, schilderen of andere werkzaamheden waar u misschien tegenop ziet.

Bovendien kunnen wij de nieuwe HPL-bloktreden tot tegen de muur uitmeten, waardoor de verloren ruimte tussen muur en traptreden handig wordt opgevuld. Het levert een breder loopvlak op en is ook nog eens veiliger, zeker met kleine kinderen. Met een nieuwe balustrade en trapleuning zorgen wij voor de gewenste afwerking.

Offerte aanvragen »

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)