Trap Bekleden met Laminaat

Bent u het uiterlijk van uw trap beu? Wilt u de trap opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij de firma Traprenovatie Expert aan het juiste adres. Onze vakmensen renoveren de trap binnen één dag, zonder hak- en breekwerk. Of u de trap wilt bekleden met PVC, vinyl of een hout- of betonlook. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe eenvoudig uw de trap een nieuwe look kunt laten geven.

Geef uw trap een tweede leven met laminaat

 

De trap bekleden met laminaat is een duurzame oplossing die de trap een geheel nieuwe uitstraling geeft. Of u nu van een moderne of klassieke stijl houdt, laminaat biedt een breed scala aan mogelijkheden. Maar is laminaat wel geschikt voor het bekleden van een trap? En wat is dan de beste keuze? In dit artikel beantwoorden we al uw vragen over het bekleden van trappen met laminaat.

Is laminaat geschikt voor het bekleden van een trap?

Jazeker! Laminaat is een uitstekende keuze voor een traprenovatie. Het is sterk en duurzaam en bovendien te verkrijgen in vele kleuren en stijlen. Laminaat is ook onderhoudsvriendelijk en goed tegen slijtage. Ideaal dus voor een trap. Vloerlaminaat kan op een trap maar laminaat overzettreden bieden veel meer voordelen. Traprenovatie Expert helpt u graag bij het maken van de beste keuze voor uw trap.

Vloerlaminaat versus laminaat overzettreden op de trap

Vloerlaminaat kennen we allemaal. Dit is overal verkrijgbaar en in 80% van de huizen is er wel ergens in huis laminaat gebruikt. Kan vloerlaminaat op de trap? Dat kan, maar of het resultaat dan mooi en duurzaam wordt? Beter kunt u kiezen voor laminaat overzettreden. Deze zijn allereerst dikker en duurzamer dan vloerlaminaat. Maar ook meer geluiddempend. Daarnaast zijn laminaat overzettreden voor de trap onderhoudsvrij en naadloos. Hierdoor heeft u een prachtige, onderhoudsvrije en naadloze trap met laminaat. Wilt u meer informatie over de voordelen van een trap met laminaat overzettreden? Neem dan contact op met onze experts.

Hoe bekleedt u een trap met laminaat?

Het zelf bekleden van een trap met laminaat kan een uitdagende klus zijn. Het vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat het laminaat perfect past en de trap veilig blijft. Hoewel het mogelijk is om dit zelf te doen, raden we aan om een expert in te schakelen. Bij Traprenovatie Expert zijn we gespecialiseerd in het bekleden van trappen met laminaat overzettreden. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw trap in één dag wordt getransformeerd met als resultaat een naadloze trap met laminaat overzettreden van hoge kwaliteit.

Wat zijn de mogelijkheden met de stootborden bij een traprenovatie met laminaat?

Stootborden kunnen we ook bekleden met laminaat. Stootborden zijn de verticale delen die van een open trap een dichte trap maken. Kiest u voor dezelfde kleur stootborden als de trap of voor een afwijkende kleur laminaat voor een spannend contrast of uniek effect. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden live te bekijken.

Wat is beter dan laminaat en waarom?

Hoewel laminaat overzettreden een uitstekende keuze is voor traprenovatie, kan het zijn dat u de voorkeur geeft aan een ander materiaal zoals bijvoorbeeld hout of PVC. Beide materialen hebben een natuurlijke warmte en charme die laminaat niet altijd kan evenaren. Een traprenovatie met hout is doorgaans wel duurder en vereist meer onderhoud dan een trap bekleden met laminaat overzettreden. We voorzien u graag van onafhankelijk en eerlijk advies zodat u de beste keuze voor uw wensen en trap kunt maken.

Wat kost een trap bekleden met laminaat?

De kosten voor het bekleden van een trap met laminaat overzettreden kunnen variëren, diverse factoren hebben invloed op de prijs, zoals o.a. de afmetingen van de trap en de keuze van het laminaat. Daarom biedt Traprenovatie Expert een kosteloze offerte aan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat u een beslissing neemt.

Ontdek de trap bekleden mogelijkheden bij Traprenovatie Expert

Heeft u plannen om uw trap te renoveren met laminaat? Neem dan contact op met Traprenovatie Expert. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte laminaat voor uw trap. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken of vraag een kosteloze offerte aan. Geef uw trap een tweede leven met Traprenovatie Expert!

Betonlook traprenovatie

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.