Trap Bekleden met Vinyl

Bent u het uiterlijk van uw trap beu? Wilt u de trap opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij de firma Traprenovatie Expert aan het juiste adres. Onze vakmensen renoveren de trap binnen één dag, zonder hak- en breekwerk. Of u de trap wilt bekleden met PVC, vinyl of een hout- of betonlook. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe eenvoudig uw de trap een nieuwe look kunt laten geven.

Op zoek naar een stijlvolle, duurzame oplossing om uw trap te renoveren? Dan bent u bij Traprenovatie Expert aan het juiste adres voor een nieuwe vinyl trapbekleding voor uw trap.
Vinyl is een uitstekende keuze die uw trap een nieuw leven geeft.  Het is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een stijlvolle optie die past bij ieder interieur. Of u nu gekozen heeft voor een modern, klassiek of industrieel interieur, met vinyl trapbekleding kunt u alle kanten op.

Waarom kiezen voor vinyl trapbekleding?

Vinyl trapbekleding heeft talrijke voordelen. Het is een duurzaam product dat bestand is tegen slijtage en lang meegaat. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk; af en toe afnemen met een vochtige doek is voldoende. Vinyl is ook geluiddempend, een groot voordeel, vooral bij open trappen. De trap bekleden met vinyl zorgt dus voor een onderhoudsvrije trap.

  • Vinyl is duurzaam en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluiddempend

Zelf uw open trap bekleden met vinyl

Hoewel een trap bekleden met vinyl zelf te doen is als u een beetje handig bent en de juiste materialen in huis heeft, is het toch zeker ook de afweging waard om uw trap bekleden met vinyl over te laten aan de vakmensen van Traprenovatie Expert.  Zij toveren uw trap, binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk om in een mooie nieuwe met vinyl beklede trap. Vraag een kosteloze offerte aan en bekijk de voordelen en mogelijkheden.

Laat uw trap renoveren door vakmensen

Het bekleden van uw trap met vinyl kan een tijdrovende klus zijn. Hoewel het mogelijk is om dit zelf te doen, kan het inhuren van vakmensen u veel tijd en moeite besparen. De experts van Traprenovatie Expert kunnen uw trap binnen één dag renoveren met prachtige vinyl overzettreden, zonder hak- en breekwerk met hoogwaardige overzettreden en gegarandeerd een strakke afwerking. Ontdek de voordelen en mogelijkheden door een kosteloze offerte aan te vragen of ons te bezoeken in onze showroom.

Kosten trap bekleden met vinyl

Hoeveel een trap bekleden met vinyl kost hangt natuurlijk van een aantal factoren af. Naast het aantal treden en soort trap worden de kosten van een traprenovatie ook bepaalt door het gekozen vinyl,  de ondergrond en de staat van de huidige trap. Standaard vragen om een juist kostenplaatje te kunnen opmaken zijn o.a.  Is het een open of dichte trap? Hoeveel traptreden heeft deze trap? Zit er een ronding in ? Of misschien wel 2? Is de trap van een standaard breedte of misschien wel extra breed. Wilt u naast de traptreden ook de stootborden en trapwangen laten bekleden? Wenst u verlichting in de treden voor een extra veilige trap? Zoals u ziet roept de vraag wat kost een trap bekleden heel veel tegen vragen op. Daarom kunnen we op de vraag ‘Wat kost een trap bekleden met vinyl overzettreden?’ dan ook geen standaard antwoord geven.
Uiteraard kunt u bij Traprenovatie Expert specifiek op uw situatie en wensen kosteloos een offerte aanvragen. Zodat u precies weet  wat de mogelijkheden zijn, wat de traprenovatie gaat kosten en zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een open trap bekleden?

Een open trap bekleden met vinyl kan natuurlijk ook bij Traprenovatie Expert. De kosten voor het bekleden van een open trap met vinyl kunnen variëren. Ook zullen deze anders zijn dan wanneer u een dichte trap wilt bekleden met vinyl. De prijs van het bekleden van een trap hangt onder andere af van de grootte van de trap, het soort vinyl dat u gekozen heeft en of u het zelf doet of toch liever uitbesteedt aan een professional die er een naadloze trap met vinyl van kan maken voor u.
Om voor ons een duidelijk beeld van de wensen en voor u een duidelijk beeld te krijgen van de kosten, raden we u aan om een kosteloze offerte aan te vragen of onze showroom in Nederland (net over de grens bij Roosteren) te bezoeken. In onze showroom kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen voor de stijl en kleur van de nieuwe trapbekleding. Onze stylisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Plan vandaag nog een showroom-afspraak in en voor dat u het weet heeft u uw droomtrap.

Maak van uw trap een droomtrap

Of u nu kiest voor een vinyl trap bekleden in een opvallende kleur of een subtiele tint. Met een vinyl trapbekleding maakt u van uw trap een echt pronkstuk. Het is een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Veilig, onderhoudsvrij en blijvend mooi. Wacht dus niet langer en geef uw trap een tweede leven door te kiezen voor vinyl trapbekleding van Traprenovatie Expert.

Betonlook traprenovatie

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.