9.5 / 10 498 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Trap renoveren in 1 dag

Traprenovatie in één werkdag, zonder hak- of breekwerk

Overweegt u de renovatie van uw (oude) trap en wenst u vrijblijvend geïnformeerd te worden over traprenovatie? Kies dan voor de Traprenovatie Expert. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van een vrijblijvende traprenovatie offerte

Wij renoveren uw oude trap in slechts 1 werkdag, zonder hak- en breekwerk. Daarnaast geniet u 20 jaar garantie op de traprenovatie. Voor elk interieur en elke wens hebben wij een bijpassende trap in huis. Laat u daarom inspireren en adviseren door onze traprenovatie specialisten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan voor een traprenovatie in 1 dag. 

Specialist in het renoveren van trappen

Traprenovatie Expert is specialist wanneer het gaat om de renovatie van uw (oude) trap. Niet voor niets bieden wij dan ook 20 jaar garantie op al onze traprenovaties. Wij onderscheiden ons door service, kwaliteit & vakmanschap! 

Traprenovatie met overzettreden

Bij een traprenovatie plaatsen wij overzettreden over uw bestaande trap. Dit is mogelijk op elke soort ondergrond zoals hout, beton of metaal. Ook bij versleten traptreden of een ongelijke ondergrond is dit geen enkel probleem 

Passend bij elk interieur

Bij Traprenovatie Expert vindt u altijd de (nieuwe) trap die bij uw interieur past. Dankzij onze gigantische aanbod overzettreden, leuningen en stootborden is het mogelijk om een trap samen te stellen die naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen en interieur. Ook voor de renovatie van het trappenhuis, zijkanten en leuningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze traprenovatie specialisten. Maak daarom vandaag nog een afspraak mèt één van onze traprenovatie specialisten.

Vrijblijvende traprenovatie offerte

Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren door het uitgebreide aanbod aan materialen, modellen en kleuren.

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)