Trap vernieuwen

Denkt u erover na om de trap te vernieuwen? Een trap is niet alleen functioneel, maar ook heel bepalend voor de uitstraling van de woning en uw interieur. Een oude trap vernieuwen kan uw woning een compleet nieuwe look geven en de veiligheid verhogen. Wij begrijpen dat uw trap een belangrijk onderdeel van uw woning is. Als expert in het vernieuwen van trappen, staan we dan ook klaar om u te adviseren en helpen bij het realiseren van uw veilige, onderhoudsvrije droomtrap.

Wat zijn de voordelen van een vernieuwde trap?

  • Verhoogde veiligheid en stabiliteit
  • Verbeterde uitstraling en stijl van uw interieur
  • Verhoogde waarde van uw woning
  • Langere levensduur van uw trap

Hoe kun je een houten trap vernieuwen?

Een houten trap die veel gebruikt is, kan veel te verduren hebben gehad. Om de veiligheid op peil te houden is het belangrijk om de houten trap te renoveren wanneer nodig. Het renoveren van een houten trap vereist expertise en precisie. De vakmensen van Traprenovatie Expert kunnen u helpen in dit proces. Ze zorgen ervoor dat uw trap niet alleen mooi wordt, maar ook veilig, onderhoudsvrij en duurzaam. We werken nauw met u samen om de beste oplossing te vinden voor het vernieuwen van uw houten trap en uw wensen daarin.

Wat kost een trap vernieuwen?

De kosten van een trap vernieuwen, bijvoorbeeld met overzettreden, zijn afhankelijk van verschillende factoren. Naast het aantal treden en soort trap worden de kosten van vernieuwen van een trap ook bepaalt door de ondergrond en de staat van de huidige trap. Op de vraag ‘Wat kost een trap vernieuwen?’ is dan ook geen standaard antwoord te geven. Over het algemeen is een trap vernieuwen voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe trap. Uiteraard kunt u bij Traprenovatie Expert specifiek op uw situatie en wensen een offerte aanvragen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 

Waarom kiezen voor Traprenovatie Expert bij het vernieuwen van uw trap?

Bij Traprenovatie Expert luisteren we naar uw wensen, geven we eerlijk advies en houden we u op de hoogte tijdens het hele proces. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken en ontvangt u naast advies uiteraard ook een kosteloze offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.
Traprenovatie Expert in het kort:

  • Jarenlange ervaring in het vernieuwen van trappen
  • Hoogwaardige materialen en vakmanschap
  • Persoonlijke aanpak en advies op maat
  • Concurrerende prijzen 
  • Binnen 1 dag zonder hak- en breekwerk een vernieuwde trap

Neem contact met ons op voor een gesprek over het vernieuwen van uw trap. En ervaar het verschil dat onze toewijding en vakmanschap kunnen maken voor uw trap en uw woning. We kijken ernaar uit om samen met u een droomtrap voor u te realiseren.

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.