9.5 / 10 498 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Trapleuningen, balustrades en led-verlichting

Accessoires en extra's om uw traprenovatie helemaal af te maken.

Natuurlijk gaat het om uw trap. Die moet er als nieuw uitzien. En daarom doet u best beroep op Traprenovatie Expert. Een gesloten trap vernieuwen wij met overzettreden, onderlatten en stootborden van HPL of hout. Heeft u een open houten trap dan zijn er nog meer mogelijkheden. Wij kunnen uw trap dan enkelzijdig (alleen loopvlak en voorkant) of volledig rondom bekleden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw trap dicht te maken. Voor alle traprenovaties kunnen wij ook de zijkanten van de trap en de overloop in hetzelfde materiaal uitvoeren.

Om uw project helemaal af te maken, bieden wij u een uitgebreid assortiment aan trapleuningen, balustrades en led-verlichting.

Trapleuningen

Een nieuwde trap kan eigenlijk niet zonder een nieuwe trapleuning. Trapleuningen leveren wij in alle soorten, maten en materialen, zowel in rvs, in modern gewalst staal of in de houtsoort die u wenst of op maat, in dezelfde HPL-kunststof als de overzettreden speciaal voor u gemaakt.

Balustrades

Ook een balustrade maakt deel uit van een trap. Veel van onze klanten besluiten om niet alleen de trap te vernieuwen maar ook een nieuwe balustrade te laten plaatsen. Zo krijgt u een mooi en sluitend geheel. Balustrades kunnen wij leveren in rvs, gewalst staal of HPL-kunststof (identiek aan de kleur van de overzettreden).

Led-verlichting

Met ingebouwde led-verlichting verhoogt u de sfeer én veiligheid op en rond uw vernieuwde trap. Wij kunnen verlichting op verschillende plekken inbouwen. Bijvoorbeeld aan de onderkant van de traptreden of in de zijkanten van de trap. Een exclusieve optie is het inbouwen van led-verlichting in de trapleuning. Via bewegingssensoren kan de verlichting automatisch worden ingeschakeld. Daarbij kunt u kiezen voor warm geel licht of koel wit licht.

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)