9.5 / 10 498 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Trappen renoveren

Direct uw trappen renoveren?

U wilt ook uw trappen renoveren? Zoek dan niet verder en laat uw trappen renoveren door dè expert in traprenovatie. 

De professionals van Traprenovatie Expert verzorgen dit voor u! Met een trappen renovatie van Traprenovatie Expert profiteert u 20 jaar garantie en geniet u van een uitstekende prijs- /kwaliteitverhouding. 

Voor elke ondergrond

Bij het renoveren van uw trap plaatsen wij overzettreden over uw bestaande trap. Dit is mogelijk op elke soort ondergrond zoals hout, beton of metaal. Ook bij versleten traptreden of een ongelijke ondergrond is dit geen enkel probleem 

Altijd afgestemd op uw interieur

Bij Traprenovatie Expert vindt u altijd de (nieuwe) trap die bij uw interieur past. Dankzij onze gigantische aanbod overzettreden, leuningen en stootborden is het mogelijk om een trap samen te stellen die naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen en interieur. Ook voor de renovatie van het trappenhuis, zijkanten en leuningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze traprenovatie specialisten. Maak daarom vandaag nog een afspraak mèt één van onze traprenovatie specialisten.

Trappen renoveren?

Overweegt u een traprenovatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen of bel ons direct op:  089-680 278

Trap gegevens

Uw gegevens

        

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)