9.5 / 10 499 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Werkwijze Traprenovatie Expert

Snel, nauwkeurig en zonder overlast.

Zo werkt Traprenovatie Expert.

In tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap is traprenovatie een heel eenvoudige ingreep. Traprenovatie Expert werkt snel, proper en nauwkeurig. Bij renovaties met overzettreden van hout of HPL zijn we zelfs binnen één dag klaar. En het mooiste van alles is: u hoeft zelf niets te doen, niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden. Wat dat laatste betreft: alleen als u kiest voor houten overzettreden, moet u het hout regelmatig behandelen.

Werkwijze bij overzettreden van HPL of hout

Besluit u om een traprenovatie te laten uitvoeren door Traprenovatie Expert? Dan komt een van onze raadgevers graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Tijdens dat gesprek meten wij meteen uw trap op. Gaat u akkoord met onze offerte, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Op de afgesproken dag en tijd komen onze monteurs uw trap vernieuwen. Zij werken vanuit hun lichte vrachtwagen, die als mobiele werkplaats is ingericht. HPL en houten overzettreden worden altijd ter plekke op maat trede voor trede gezaagd. Het zaagwerk wordt altijd buiten uitgevoerd, zodat u er binnen geen last van heeft. De overzettreden worden vervolgens snel en nauwkeurig gemonteerd, zodat uw nieuwe trap binnen één dag klaar is

Werkwijze bij HPL-bloktreden

Heeft u een open wenteltrap? Dan werken wij tijdens de montage op een iets andere manier. HPL-bloktreden kunnen namelijk niet ter plekke worden bewerkt.

Natuurlijk heeft u ook in dit geval een eerste gesprek met onze adviseur. Onze monteurs komen vervolgens twee keer bij u thuis. De eerste keer om mallen van de traptreden te maken. De tweede keer om de HPL-bloktredente monteren.
Ook dat gebeurt op een manier die voor ons vanzelfsprekend is: snel, proper en nauwkeurig.

Lees meer

Voordelen

  • Geen onderhoud nodig (schuren/ schilderen etc.)
  • Gemakkelijk te reinigen
  • 20 jaar fabrieksgarantie = commerciële kwaliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleurdecoren
  • Toepasbaar op vrijwel elke trap (hout, beton of steen)
Heeft u een idee voor uw trap?

 

Adviesgesprek aan huis

Om ook in uw situatie tot een goed advies te komen, werkt Traprenovatie Expert op basis van een kosteloos adviesgesprek.

Een van onze adviseurs komt bij u thuis en bespreekt samen met u en uw partner de wensen, voorkeuren en mogelijkheden met uw trap. Aan de hand van productvoorbeelden demonstreren wij het materiaal en de verschillende kleuren.

Zo kiest u samen met onze adviseur de traprenovatie die perfect bij u en uw interieur past.

Afspraak maken

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)