9.5 / 10 498 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Houten overzettreden

Voor als u van echt hout houdt.

Niets zo persoonlijk als smaak en stijl. De één houdt van kunststof, de ander zweert bij hout. Vergelijk het met de voorkeur voor laminaat of parket. Natuurlijk kunnen wij uw bestaande trap ook bekleden met houten overzettreden. De werkwijze is hetzelfde als bij traptreden van HPL. Alleen krijgt u nu massief houten traptreden in de houtsoort van uw keuze. Hou er wel rekening mee dat een houten trap altijd onderhoud vraagt.  

Voor elk budget is een houtsoort beschikbaar, van Franse eiken, kersen en beuken tot wengé en diverse soorten hardhout. Traprenovatie Expert werkt uitsluitend met de houten overzettreden van de beste kwaliteit. Vertel ons uw voorkeur en wij creëren met onze traprenovatie voor u de gewenste uitvoering.

Afwerking van het hout

Weet u al welke houtsoort het gaat worden? Dan heeft u ook nog eens de keuze uit een aantal afwerkingsmogelijkheden. U kunt de traptreden naadloos laten of voorzien van een rubberen strip of smal aluminium profiel.

Ook kunnen wij door schaven of verouderen de structuur van het hout beïnvloeden. Houten overzettreden kunnen in elke gewenste kleur worden geolied. Om uw vernieuwde trap in goede staat te houden, moet u dit regelmatig herhalen.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 10131
3680 Maaseik
België

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)