Werken bij

Kom jij het team van Traprenovatie Expert versterken?

Net dat treetje verder gaan voor een tevreden klant. Dát maakt het verschil tussen gewone traprenovatie en Traprenovatie Expert. Heb jij het in je? Dan zou het zomaar kunnen dat er ook in jou een echte Traprenovatie Expert schuilt.

Elke dag opnieuw is dat precies waar ons hele team voor gaat. Van de monteurs tot de mensen op de administratieafdeling: allemaal halen we er energie uit om onze klanten blij te maken met hun droomtrap.

Wil jij daar onderdeel van uitmaken en werken in een team dat elke dag opnieuw gaat voor het beste resultaat en de hoogste klanttevredenheid? Kijk dan hieronder of we een vacature hebben die jou op het lijf is geschreven en solliciteer vandaag nog!

(Geen vacature die bij jou past? Ook open sollicitaties zijn welkom.)

Vacatures

Ons sollicitatieproces in 6 eenvoudige stappen

Stap 1 - Jouw sollicitatie

Stuur ons jouw cv en een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij dé persoon bent voor deze vacature. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier onderaan een vacaturepagina.

Stap 2 - Het eerste gesprek

Naast je competenties, willen we ook jou als persoon graag beter leren kennen. Zien we een potentiële match op basis van je cv en motivatie? Dan nodigen we je dus graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3 - Het tweede gesprek

In dit gesprek gaat het erom dat we er achter komen of jij echt de juiste match voor ons bent. Het tweede gesprek kan met een andere collega zijn, dus ook nu is het belangrijk een goede eerste indruk achter te laten, zodat je  deze collega ook voor je kan winnen.

Stap 4 - Je contract tekenen

Zijn we na de gesprekken overtuigd dat jij geschikt bent voor de vacature en je in het team past? Dan is het tijd om je contract te ondertekenen en word je officieel onderdeel van “team Traprenovatie Expert”.

Stap 5 - Kennismaken met je nieuwe collega’s

Daarna maak je kennis met je nieuwe collega’s. Wij vinden een goede sfeer in ons team belangrijk. Alleen met elkaar haal je namelijk het beste allerbeste resultaat.

Stap 6 - Trappen renoveren bij onze klanten!

En dan is het tijd om aan de slag te gaan met realiseren van droomtrappen voor onze klanten! Dat doe je samen met die gezellige collega’s, maar natuurlijk ook gesteund door de verbaasde reacties van klanten die onder de indruk zijn van het eindresultaat.

Traprenovatie Expert word je niet zomaar. Ons gedreven en gepassioneerde team zet zich er elke dag opnieuw voor in om die naam keer op keer waar te maken. Klinkt dat als iets waar jij graag onderdeel van wilt zijn? Dan maken we graag kennis met jou.

Onze manier van werken betekent dat je te maken krijgt met gedreven, gemotiveerde en gezellige collega’s. Daarnaast levert het je – naast natuurlijk een prima salaris – iets heel moois op. Er gaat namelijk niets boven die verrukte uitdrukking op het gezicht van een klant nadat jij in een dag hard werken zijn of haar droomtrap hebt gerealiseerd.