Onze werkwijze

Hoe gaat een traprenovatie van Traprenovatie Expert in zijn werk? Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen! Niet voor, niet tijdens en niet na de werkzaamheden die bij een traprenovatie komen kijken.

Snel, secuur en zonder overlast. Zo werkt Traprenovatie Expert!

Een traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap. De specialisten van Traprenovatie Expert werken snel, schoon en secuur. Bij renovaties met houten overzettreden van of HPL-overzettreden zijn we zelfs binnen één werkdag klaar. Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet voor, niet tijdens en niet na de werkzaamheden die bij een traprenovatie komen kijken. Alleen als u kiest voor houten overzettreden, dient u het hout regelmatig te behandelen.

Werkwijze bij overzettreden van HPL of hout

Besluit u om een traprenovatie te laten uitvoeren door Traprenovatie Expert? Dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Tijdens dat gesprek bekijkt die de situatie en wordt uw trap direct opgemeten. Als u akkoord gaat met onze offerte, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Uw nieuwe trap binnen één dag klaar

Op de afgesproken dag en tijd komen onze monteurs uw trap renoveren. Zij werken vanuit hun bedrijfsbus die als mobiele werkplaats is ingericht. HPL en houten overzettreden worden altijd ter plekke op maat gezaagd. Dat gebeurt trede voor trede. Het zaagwerk wordt altijd buiten uitgevoerd, zodat u er binnen geen last van hebt. De overzettreden worden vervolgens snel en secuur gemonteerd, zodat uw nieuwe trap binnen één dag klaar is.

Werkwijze bij HPL-bloktreden

Hebt u thuis een open wenteltrap of een spiltrap? Bij de montage van dit soort trappen werken onze monteurs op een iets andere manier. HPL-bloktreden kunnen namelijk niet ter plekke worden bewerkt. Natuurlijk heeft u ook in dit geval een eerste gesprek met onze adviseur.

Onze monteurs komen vervolgens twee keer bij u thuis. De eerste keer om mallen van de traptreden te maken. De tweede keer om de HPL-bloktreden te monteren. Ook dat gebeurt op de manier die voor Traprenovatie Expert vanzelfsprekend is: snel, proper en nauwkeurig.

Een volledige traprenovatie in één dag

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen over de werkwijze van Traprenovatie Expert

In welke staat moet mijn huidige trap zijn als jullie monteur die komt renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten daarvan te verwijderen, voordat wij aan de slag gaan met een traprenovatie in uw woning. Kleine, harde lijmresten kunt u echter laten zitten.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Hoe gaat de renovatie van een betonnen trap in zijn werk?

Een traprenovatie van beton is altijd maatwerk, daarom begint zo’n renovatie bij ons altijd met een voorstel op maat. In veel gevallen is het nodig om eerst een dummy te plaatsen, die ervoor zorgt dat alle treden van gelijke hoogte zijn, Vervolgens bekleden we de betonnen traptreden met de door u gekozen overzettreden en werken we het geheel netjes af.

Wat is de werkwijze bij een traprenovatie met hout?

Een houten traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe houten trap. Traprenovatie Expert werkt snel, schoon en secuur. Bij renovaties met overzettreden van hout zijn we zelfs binnen één dag klaar. Het mooiste van alles is: u hoeft zelf niets te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden.