Traprenovatie

Geen hak en breekwerk maar toch een prachtige nieuwe trap. De vakmensen van Traprenovatie Expert maken binnen 1 dag van uw oude, kapotgelopen trap een prachtige nieuwe trap. Helemaal naar jouw wensen. Geen trap is ons te moeilijk voor ons en alleen het allerbeste is goed genoeg bij Traprenovatie Expert.

Welk materiaal voor traprenovatie?

Wanneer u een trap laat renoveren dan wilt u daarna een onderhoudsvrije trap hebben waar weer jaren gebruik van gemaakt kan worden. Bij Traprenovatie Expert werken we alleen met de allerbeste materialen en echte vakmensen. Alleen daarmee krijgt u de mooiste traprenovaties. Die ook nog eens duurzaam zijn. Wat uw wensen ook zijn, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een traprenovatie?

De trap gebruikt u dagelijks en wilt u niet te lang moeten missen tijdens de renovatie. Dat begrijpen we bij Traprenovatie Expert als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat we uw trap binnen 1 dag gerenoveerd hebben. Netjes, strak en helemaal naar wens met alleen de beste materialen.

Waarom is een traprenovatie zo duur?

Een trap renoveren brengt kosten met zich mee. Maar een nieuwe trap ook. Om een trap te renoveren is er afhankelijk van de trap veel materiaal nodig. Hoe meer treden de trap heeft, des te meer materiaal er nodig is. Maar ook de uren die Traprenovatie Expert maakt om de trap te renoveren zijn per trap verschillend. Vraag daarom altijd eerst een offerte aan voordat u een traprenovatie laat uitvoeren. Zo voorkomt u verrassingen en weet u exact wat de traprenovatie gaat kosten.

Hoeveel kost een traprenovatie?

Hoeveel een traprenovatie kost hangt af van de soort trap die u wilt laten renoveren en wat natuurlijk wat uw wensen zijn. Wat een traprenovatie uiteindelijk kost is namelijk afhankelijk van welke trap u laat  renoveren. Is het een open of dichte trap? Hoeveel traptreden heeft deze trap? En is de trap van een standaard breedte of misschien wel extra breed. Wilt u naast de treden ook de stootborden en trapwangen laten renoveren? En wilt u verlichting in de treden? Dit alles is bepalend op de vraag: Hoeveel kost een traprenovatie? Uiteraard wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom krijgt u bij Traprenovatie Expert altijd een uitgebreide offerte zodat u precies weet wat je traprenovatie gaat kosten.

Waarom traprenovatie laten uitvoeren?

De trap is vaak een blikvanger in huis. Bovendien wordt de trap dagelijks meerdere malen gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de trap veilig is en er toch mooi uit ziet. Door een traprenovatie door een expert uit te laten voeren weet u zeker dat de trap met vakmanschap gerenoveerd wordt. De vakmensen van Traprenovatie Expert renoveren je trap vakkundig, zonder hak en breekwerk binnen één dag tot een onderhoudsvrije trap. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

Is mijn trap geschikt?

Vrijwel iedere trap is geschikt om te laten renoveren door Traprenovatie Expert. Zelfs voor een draaitrap of wenteltrap draaien wij onze hand niet om. Twijfelt u of uw trap geschikt is? Doe dan onze traptest of neem dan contact met ons op. Bij Traprenovatie Expert vinden we persoonlijke service en een eerlijk advies belangrijk. Daarom bespreken we graag de mogelijkheden, wensen en kosten voordat we uw trap gaan renoveren.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar u in de toekomst geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden, uitgevoerd in de houtsoortvan uw keuze.

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Wij zijn de enige aanbieder in de Benelux die uw spiltrap (wenteltrap) kunnen renoveren met HPL.

Meer informatie

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

Een traprenovatie in één dag met maar liefst 20 jaar garantie

“Wauw, Is dit mijn trap?” Deze reactie horen we vaak (en graag) bij Traprenovatie Expert.  Wij renoveren en vernieuwen uw trap, binnen één dag, zonder hak- en breekwerk helemaal in de stijl die u wenst.

Kiest u voor hoogwaardige HPL kunststof overzettreden? Zijt u fan van een massief houten trap? Of bent u uitgekeken op de betonnen trap en wilt u graag een houten of PVC trap? Heeft u een stalen wenteltrap en wilt u die graag van antislip treden voorzien? Bij Traprenovatie Expert kan het allemaal.

In onze collectie zijn heel veel materialen en kleuren te verkrijgen. Een goed en eerlijk advies en de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.
Benieuwd geworden naar wat onze vakmensen van uw trap kunnen maken? Vraag vandaag nog een offerte aan en wie weet heeft u dan binnenkort ook de onderhoudsvrije trap van uw dromen.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.